Adela Popescu și Radu Vâlcan, imagini din vacanța cu Irina & Răzvan Fodor și Gina Pistol & Smiley

Adela Popescu și Radu Vâlcan se află în vacanță cu Irina și Răzvan Fodor și Gina Pistol și Smiley.

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, se bucură din plin de vacanța pe care o petrec în Toscana. Vedeta și prezentatorul TV sunt în această călătorie alături de Răzvan Fodor și soția lui, Irina, precum și de Gina Pistol și Smiley. 

Adela Popescu a împărtășit cu fanii ei o serie de imagini din vacanța de vis din Toscana. Vedeta este încântată de această destinație, precum și de timpul de calitate petrecut în compania prietenilor. În imaginile publicate pe Instagram de Adela Popescu, apar și Irina și Răzvan Fodor și Gina Pistol și Smiley. 

„Mai ZEN de atât chiar nu ar fi putut să fie vacanța asta”, a fost mesajul transmis de Adela Popescu pe Instagram, alături de imaginile din vacanță. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan, criticați pe Internet

Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în vacanță fără copiii lor, ceea ce a generat un val de controverse printre fani. Spre deosebire de alte cupluri de vedete care au venit însoțite de copii, cum ar fi Răzvan și Irina Fodor sau Gina Pistol și Smiley, cei doi au ales să petreacă această vacanță fără micuții lor.

Decizia de a lăsa copiii acasă a stârnit reacții diverse pe rețelele de socializare, iar printre comentarii s-a aflat și Andreea Bănică. Artista a fost surprinsă de alegerea celor doi.

„Păi, măi fată, cum vine asta vacanța părinților cu copiii altora?”, a comentat amuzată Andreea Bănică la postarea Adelei Popescu.

„Vacanță părinților??? Atunci de ce nu ați ales o destinație în doi, undeva singuri, departe de toți și de toate/ „Ce caută Gina în vacanța voastră cu tot cu copil?”/ „Frumoasă, superbă, minunată, adorabilă, deșteptă”/ „Îmi place foarte mult de voi doi! Să fiți sănătoși, să vă iubiți și să fiți fericiți!”, sunt o parte dintre comentariile primite de Adela Popescu pe Instagram. 

Adela Popescu, despre începutul relației cu soțul ei

Adela Popescu a făcut recent o serie de confesiuni despre începutul relației cu Radu Vâlcan. Vedeta a recunoscut faptul că nu s-a îndrăgostit din prima de prezentatorul TV. În plus, nu l-a considerat pe acesta potrivit pentru ea.

„Eu nu m-am îndrăgostit la prima vedere. Am lucrat mult timp împreună până să mă îndrăgostesc de el, iar comportamentul lui social nu era pe gustul meu neapărat, nu era un bărbat la care să zic că așa aș vrea să fie, nu am avut asta absolut deloc. În momentul în care am început să vorbim noi doi, abia atunci l-am descoperit și m-am îndrăgostit de el. El este un om pe care poți să-l placi fizic din prima, dar cum l-am cunoscut eu, nu-l placi din prima, pentru că nu se lasă descoperit deloc. Ori că e timid, nu știu. Sunt unii oameni care reușesc să se facă foarte plăcuți social, el nu”, a spus Adela Popescu în emisiunea „La cină” de la Digi24.

Adela Popescu și Radu Vâlcan împărtășesc aceleași valori în ceea ce privește familia, iar acest aspect i-a unit.

„Ne-am dat seama că familia pentru noi e foarte importantă. Eu am crescut în ideea asta și să întâlnesc un om pentru care familia e foarte importantă. La el am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viață, chiar uneori simt că sunt mai importantă decât copiii. Asta mă face să simt, ceea ce pentru mine este foarte important”, a adăugat Adela Popescu în aceeași emisiune. 

Citește și:
Cum a apărut Iulia Vântur alături de partenerul ei, Salman Khan, pe rețelele de socializare. Imaginea i-a surprins pe fanii actriței

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people