Adela Popescu revine în televiziune? Mărturisirea făcută de vedetă: „Sunt în niște discuții avansate…”

Într-un interviu acordat recent, Adela Popescu a vorbit deschis despre planurile sale profesionale.

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Ea a fost ani la rând gazda emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV, iar după terminarea show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pe care l-a prezentat alături de Cabral Ibacka, a luat decizia de a face o pauză de la televiziune. Ea l-a înlocuit și pe Cătălin Măruță în emisiunea sa, pentru o scurtă perioadă, pe durata cât acesta a avut unele probleme de sănătate și a fost internat.

Publicul o cunoaște pe Adela Popescu prin prisma rolurilor pe care le-a interpretat în telenovelele românești. Însă, pe lângă cariera în actorie, vedeta a cochetat și cu muzica și a cântat cu trupa DJ Project. A intrat în proiectul muzical în 2011 și l-a părăsit în 2016. 

Adela Popescu revine în televiziune?

Într-un interviu acordat recent, Adela Popescu a vorbit deschis despre planurile sale profesionale.

„Sunt în niște discuții avansate pentru niște proiecte foarte interesante! Simt că nu mai sunt în punctul în care să fac doar să fac. Mă simt foarte bine în pielea mea și mi se pare că știu foarte bine cine sunt și ce pot să ofer. Normal că televiziunea este foarte importantă și știu că trebuie să fac asta, dar nu cu orice preț, adică nu orice și nu să sacrific tot timpul din lume. Nu mai am, am făcut asta! Totuși toată adolescența mea am fost pe baricade nonstop, ani de zile. Și acum așa aș vrea: să pot să fac și asta, să pot să mă și bucur de viață. Simt că am câștigat dreptul ăsta”, a declarat Adela Popescu pentru CIAO.RO.

Adela Popescu, despre proiectele cu Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au întâlnit prima dată pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire și Onoare”. Deși sunt parteneri în filmul de comedie „Retreat Vama Veche”, cei doi nu mai doresc să colaboreze profesional împreună. Motivele lor pentru păstrarea unei separări clare între viața personală și carieră au fost dezvăluite.

„Nu mi-ar plăcea. Noi nu putem să fim atât de diplomați astfel încât să nu aducem în față ceea ce e între noi. Și între parteneri mai sunt discuții, certuri, șicane… Nu, categoric. Și plus că ar fi deja prea mult timp de stat împreună”, a spus Adela Popescu, pentru Unica.ro.

Artista vrea să se reîntoarcă în muzică

Adela Popescu nu a renunțat complet la pasiunea ei pentru muzică. Spre exemplu, în luna mai a anului 2024, vedeta a cântat alături de Elena Gheorghe la concertul ei de la Sala Palatului. Recent, Adela Popescu a vorbit despre o posibilă revenire în industria muzicală.

„Eu cred că sunt făcută să cânt. Deci eu cred că Dumnezeu mi-a dat un talent atât de evident, pentru că alte talente se învață, chiar și uite, să fii un bun actor, un bun bucătar. Toate lucrurile acestea dacă le înveți poți să fii excepțional. Voce ai sau nu ai! Dacă ai voce bună și lucrezi, poți să crești, dar dacă nu ai deloc?! Mie Dumnezeu când mi-a dat glasul acesta, mi-a dat un talent evident, pe care eu recunosc că l-am cam neglijat. Habar nu am dacă m-aș întoarce. Aștept așa o piesă să îmi placă mult, să simt emoția aceea pe care am simțit-o eu la Coldplay când am fost în public”, a spus Elena Gheorghe pentru Wowbiz.ro.

Adela Popescu a mai dezvăluit faptul că nu resimte deloc emoțiile.

„Eu nu am emoții! Pur și simplu nu am emoții! Da, se întâmplă când nu sunt pregătită sau când simt că nu știu versurile prea bine la un cântec sau dacă trebuie să fac un spectacol de teatru și am o bucată pe care sunt nesigură, atunci pot să am emoții să nu greșesc, dar efectiv pentru întâlnirea cu oamenii, de exemplu, eu nu am emoții. Sunt doar bucuroasă. Îmi e dor să îi văd, să le văd fețele, să socializez. Peste tot pe unde m-am dus, îmi place să vorbesc cu oamenii. Îmi plac mult”, a mai spus Adela Popescu pentru sursa citată. 

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Adela Popescu a făcut dezvăluiri despre motivul pentru care a renunțat la televiziune.

„S-au schimbat enorm de multe lucruri. În primul rând, eu am renunțat să mai fac televiziune o vreme și cei care mă întâlnesc îmi spun în permanență că nu pot să fac asta, trebuie să fac televiziune, dar ei nici nu au înțeles, însă nici nu trebuie să înțeleagă nimeni, eu am înțeles câtă nevoie aveam să petrec timp cu copiii mei în această etapă de vârstă a lor. Când l-am născut pe Alexandru, el avea două luni când eu m-am întors la emisiune. Îmi amintesc că mă mulgeam, lăsam lăptic acasă, mă întorceam cât mai repede acasă. După ce l-am născut pe Andrei, la șapte luni m-am întors la emisiune și a fost foarte bine, pentru că relațiile sociale te fac să depășești anumite momente grele”, a mărturisit Adela Popescu pentru sursa citată.

Citește și:
Victor Vrînceanu lansează acuzații dure la adresa Andreei Antonescu. Ce s-a întâmplat la câteva zile după ce artista a născut-o pe fetița lor: „Mare șoc emoțional pentru mine…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people