Adela Popescu, imagini surprinzătoare alături de copii. Cum a fost surprinsă vedeta: „Nu era în plan”

Adela Popescu și-a surprins fanii printr-o ipostază inedită.

Adela Popescu s-a retras la țară, în satul natal, probabil din dorința de a retrăi momentele copilăriei. Vedeta a stârnit nostalgie în rândul admiratorilor ei, postând un video în care apare implicată în treburile gospodărești, reamintindu-le tuturor de simplitatea vieții de altădată.

Adela Popescu a ales să evadeze din agitația orașului și să-și petreacă câteva zile la țară, alături de părinți. Nu a plecat singură, ci împreună cu cei trei copii, care s-au bucurat să exploreze farmecul locurilor unde au crescut bunicii lor.

Adela Popescu a împărtășit cu fanii un clip în care arată cum s-a implicat în treburile casei. Deși mulți o vedeau ca pe cineva care nu s-ar ocupa de astfel de activități, vedeta a demonstrat că este o persoană modestă și că nu a uitat originile ei. Adela Popescu a cules struguri, a făcut must și, la final, s-a răsfățat cu o varză călită preparată tradițional și o pălincă oferită de mama sa. Actrița a mărturisit că această zi, petrecută în stil autentic, i-a adus multă bucurie.

„Nu era în plan, dar am prins culesul viei. Împreună, cu mic, cu mare, am cărat găleți cu struguri, am dat la lin, am băut must și la final ne-am omenit cu o varză călită cu ardei iute și țuică de prune. Chiar a fost o zi superbă”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut în 2010 la filmările serialului „Iubire și onoare”, iar în 2015 s-au căsătorit. Au împreună trei băieți, pe Alexandru, Andrei și Adrian. Prezentatorul TV a povestit cum el și soția sa fac față provocărilor de a crește trei băieți.

Actrița și soțul ei au sărbătorit nouă ani de căsnicie

Aniversarea a nouă ani de căsătorie i-a găsit pe cei doi la mare, în Vama Veche, unde, împreună cu Gina Pistol, Smiley, Irina și Răzvan Fodor, precum și alte două familii, au achiziționat un hotel, pe care l-au reamenajat și acum este deschis publicului larg.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cununat civil pe 21 august 2015. Cununia religioasă a avut loc a doua zi, pe 22 august. Cei doi s-au bucurat de o nuntă ca-n povești, într-un decor de vis, mai exact la domeniul Hadar Chalet din Brașov, un loc despre care vedeta povestea pe blogul personal că este „unic în România, înconjurat de păduri de brazi, flori multicolore, la 1000 metri altitudine”, și au petrecut de joi până duminică alături de familie și prieteni.

Nunta lor a fost una restrânsă și discretă, departe de ochii curioșilor, la care au participat 60 de persoane. Printre invitați s-au numărat și vedete și totodată apropiați ai celor doi, cum ar fi Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, Irina și Răzvan Fodor, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Chivulescu și Ada Condeescu.

Adela Popescu a dezvăluit mai întâi pe rețelele de socializare că au început aniversarea pe malul mării, într-un cadru romantic, sub lumina lunii.

Ulterior, prezentatorul a dezvăluit o imagine superbă în care apare alături de soția lui, fotografie însoțită de un text care a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor.

„Nouă ani de la căsătorie, Nunta de lut. Lutul care, cică, este simbolul fertilității.
Te iubesc, frumoasa mea!”, a scris Radu Vâlcan.

Citește și:
Victor Vrînceanu lansează acuzații dure la adresa Andreei Antonescu. Ce s-a întâmplat la câteva zile după ce artista a născut-o pe fetița lor: „Mare șoc emoțional pentru mine…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people