Adela Popescu, dezvăluiri surprinzătoare despre creșterea copiilor. Prin ce situație a trecut cu fiul ei, Alexandru: „Ține minte perfect”

Adela Popescu a povestit un moment vulnerabil din viața de părinte.

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea showbizului românesc, bucurându-se de o viață de familie frumoasă alături de cei trei fii ai lor: Adrian, Andrei și Alexandru. Deși sunt împreună de 15 ani, începuturile relației lor nu au fost lipsite de obstacole. La început, au ales să își păstreze povestea de dragoste departe de ochii publicului, o decizie care le-a adus anumite emoții, dar care a contribuit la întărirea legăturii lor.

Adela Popescu, despre creșterea copiilor

Recent, Adela Popescu a fost invitată la podcast-ul găzduit de Jorge, alături de actrițele Laura Cosoi și Ada Condeescu, unde a vorbit deschis despre viața de familie și creșterea copiilor. Actrița a povestit un moment în care a fost văzută de fiul ei Alexandru în timp ce plângea.

„Odată m-a și prins Alexandru, îmi pare rău că spun, că ține minte perfect momentul. I-a și spus mamei mele că am prins-o pe mama plângând noaptea. S-a speriat mama, că ce s-a întâmplat. Și i-am povestit, mă rog… Dar pentru el a fost… nu le place să ne vadă plângând. Îi apasă foarte tare chestia asta, să ne vadă plângând. Noi suntem supereroii lor. Suntem încurajați cumva, acum în parenting-ul modern, să ne arătăm sentimentele. Sigur e bine să îți arăți sentimentele, dar nu știu dacă și vulnerabilitățile până într-atât cât copilul să nu se mai simtă condus de un lider puternic. Mă tot gândesc la chestia asta.”, a spus Adela Popescu în podcast.

Radu Vâlcan, despre regulile impuse copiilor

Într-un interviu acordat recent, Radu Vâlcan a vorbit deschis despre viața de familie și regulile pe care le impune celor trei băieți pe care îi are cu Adela Popescu.

„Cititul, cărțile sunt cele mai importante. Să citești este cel mai important și asta încercăm să impregnăm copiilor noștri în minte că cititul este extrem, extrem de sănătos. Iar înainte de culcare noi asta facem: le citim. Copiii noștri n-au telefon, nu au evident, internet. Le mai dăm telefon în momentul în care vor să filmeze, că vor să se filmeze, să facă scenete, habar n-am, nu știu, dar nu stau pe telefon pe jocuri. Dar și pentru noi e valabil, că nici măcar noi nu mai avem timp să citim și e frustrant, ești prins în lucrurile cotidiene și cu treburi, dar cititul este cel mai important”, a povestit Radu Vâlcan pentru Unica.ro.

Într-un alt interviu, Radu Vâlcan a oferit detalii despre provocările din viața de părinte. Actorul a dezvăluit că nu este deloc ușor cu trei copii, însă el și partenera lui de viață își împart sarcinile și reușesc să facă față provocărilor.

„Fiecare zi este o provocare. Fiecare zi este altfel. Sunt dimineți perfecte, altele mai puțin. Cum dormim peste noapte, eu și ei, așa decurge ziua. Ușor? Nu, Doamne ajută! Provocarea este asta, să fie liniște în casă. Însă îmi plac provocările. Și… am parte de ele. Din plin. (zâmbește). Ne împărțim cum putem, nu există o regulă. Adela zicea însă la un moment dat că este făcută elastic de ăștia trei. Așa este, sunt martor. (râde) Sunt încă la vârsta la care mama este centrul universului lor. Chiar o rog, mai în glumă, mai în serios, să reia alăptarea. (zâmbește)”, a dezvăluit Radu Vâlcan pentru revista VIVA!

Citește și:
Alina Pușcaș, dezvăluiri despre neînțelegerile din cuplu. De la ce se ceartă actrița și soțul ei: „În urma acelor dispute…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people