Adela Popescu, dezvăluiri inedite din vacanța în Bali. Fiul ei a avut parte de o experiență unică: „Am avut niște emoții îngrozitoare”

Adela Popescu a dezvăluit detalii despre o experiență inedită trăită de fiul său, Alexandru, în Bali.

Adela Popescu, dezvăluiri inedite din vacanța în Bali. Fiul ei a avut parte de o experiență unică: "Am avut niște emoții îngrozitoare"

Adela Popescu și familia ei au petrecut o vacanță de neuitat în Bali. Prezentatoarea TV a împărtășit o experiență unică pe care fiul ei cel mare, Alexandru, a trăit-o recent, dar care a speriat-o foarte tare pe ea. În Bali, Adela Popescu și Radu Vâlcan au petrecut aproape o lună, bucurându-se de timpul cu cei trei copii ai lor.

Adela Popescu a dezvăluit o experiență din Bali

Actrița, cunoscută pentru rolurile sale în seriale și filme românești, dar și pentru emisiunile TV pe care le-a prezentat, a dezvăluit că fiul lor cel mai mare, Alexandru, în vârstă de 7 ani, este pasionat de sport și manifestă un curaj deosebit. Cu toate acestea, curiozitatea lui îl determină să încerce mereu lucruri noi.

„Voiam să vă spun, că am tot postat legat de cât de mândri suntem de Alexandru și de curajul lui, pe care noi nu-l bănuiam. Merge la cursuri de actorie, merge și la înot, nu foarte mult, înoată cu noi, desigur, și a făcut și câteva cursuri de înot. La concursul de înot de la școală, ce credeți, a ieșit primul. Eram și pregătită ce să-i spun, că nu-i așa de important, că important e că participă și noi oricum suntem mândri de el. De unde, a câștigat. Iarăși, cu bicicleta a învățat foarte bine, pe noi ne-a surprins brusc”, a declarat Adela Popescu pe Instagram. 

În Bali, Alexandru a dorit să încerce tiroliana. Deși părinții lui au fost sceptici inițial, Adela Popescu l-a convins pe Radu Vâlcan să permită copilului să experimenteze această aventură.

„Iar acum, în Bali, ne-am dus să vedem tot felul de atracții turistice, printre care și niște câmpuri unde aveau amenajate niște tiroliene, leagăne, dar erau ceva foarte sus. Și a zis că vrea să se dea pe tiroliană. Radu a zis: „Exclus, e prea sus, nu se poate.” Eu mi-am înghițit limba și am zis: „Hai, mă, să încercăm, dacă el vrea.” Și s-a dat, fraților, eu am crezut că mor, efectiv am avut niște emoții îngrozitoare, mă simțeam vinovată. Era singurul copilaș, nu-i făcusem instructajul, trebuiau să-l prindă de o plasă. În fine, s-a descurcat foarte bine, i-a plăcut maxim, a zis că vrea să se mai dea. Eu am zis: „Exclus data viitoare.” Ce voiam să vă spun, eu chiar cred că sunt o mamă realistă. La noi era o certitudine că Alexandru nu va fi vreun sportiv, însă acum nu mai am nicio părere, nu doar că e curaj, ci e foarte talentat! Și nu știu de unde, că noi nu l-am încurajat, Radu e destul de fricos la chestiile astea, precaut”, a completat Adela Popescu, potrivit Fanatik.

Soția lui Radu Vâlcan a discutat și despre diferențele pe care le-a observat la cei trei copii ai lor. În timp ce Alexandru a început să formeze propoziții la vârsta de un an și jumătate, Andrei abia rostea câteva cuvinte la vârsta de 2 ani. Astfel, vedeta consideră că vacanțele îi ajută pe copii să asimileze informații noi.

Citește și
Cătălina Grama, anunț surprinzător despre fiica ei, Zora: „Începem în curând'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people