Adela Popescu, dezvăluiri inedite despre creșterea celor trei băieți. Ce i-a transmis fiul ei, Alexandru: „Ridic tonul destul de des”

Adela Popescu a dezvăluit detalii inedite despre creșterea celor trei băieți ai săi.

Adela Popescu obișnuiește să împărtășească des cu fanii ei diverse întâmplări din viața de familie și care îi împlică pe cei trei băieți ai ei, Alexandru, Andrei și Adrian. De această dată, vedeta le-a povestit telespectatorilor de la Pro TV cum gestionează situațiile tensionate din rolul de mamă.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut în 2010 la filmările serialului Iubire și onoare, iar în 2015 s-au căsătorit. Au împreună trei băieți, pe Alexandru, Andrei și Adrian.

Adela Popescu, dezvăluiri despre educația celor trei copii ai săi

Adela Popescu își îndrumă cei trei băieți către un stil de viață sănătos, considerând că educația primită în copilărie este fundamentală. Împreună cu soțul ei, Radu Vâlcan, actrița se străduiește să găsească un echilibru adecvat în educația lor, pentru a-i ajuta să devină adulți responsabili. Deși recunoaște că uneori trebuie să adopte o atitudine mai fermă pentru a-i disciplina, Adela Popescu a dezvăluit într-un interviu acordat emisiunii Monden Alert de la Metropola TV, cum alege să interacționeze cu cei trei băieți și dacă au apelat la terapie pentru a gestiona provocările educației în familie.

„Încerc să nu-i cert fără motiv mai ales după ce Alexadru mi-a spus că nu vrea să-l mai cert din cauza supărărilor mele. Am înțeles exact ce a vrut să spună. Se întâmplă să-ți cerți copiii pentru că tu ești cumva încărcat de foarte multe lucuri si la un moment dat izbucnești. Pe de altă parte, uneori, nu se poate fără ton ridicat. Suntem prea mulți în casă și nu mă aud. Ridic tonul destul de des la ei pentru că deseori nu reacționează, se joacă, aleargă, și este nevoie.”, a declarat Adela Popescu.

Cum a ajutat-o terapia pe actriță

Desigur, Adela Popescu a fost dispusă să discute despre experiența ei cu terapia și dacă a căutat ajutorul unui specialist în acest domeniu. Ea a afirmat fără ezitare că, într-o anumită perioadă, în fața unor provocări specifice, a apelat la terapie cu o deschidere sinceră și încredere deplină în procesul de vindecare.

„Eu am făcut punctual terapie pentru niște probleme pe care le aveam, a fost o perioadă cu anxietăți, insomnii și m-a ajutat foarte mult. Așa, de întreținere nu merg, poate ar trebui, dar nu reușesc. Pe de altă parte, mi-am găsit, am reușit să identific în viața mea activități care mă echilibrează. Aș putea să enumăr aici somnul, un somn la prânz face minuni pentru mine, apoi îmi place să stau în singurătate, o oră, două îmi place să stau singură. Slavă Domnului avem șansa să călătorim destul de mult și în destinații care ne plac, iar lucrul acesta iarăși mă încarcă enorm. De asemenea, îmi place că ai mei copii merg la studii și stau la studii până la 4. Să le dea Dumnezeu sănătate cadrelor didactice care îi țin acolo și avem și noi timp să rezolvăm celelalte lucruri.”, a mai spus Adela Popescu pentru Metropola TV.

Adela Popescu a vorbit în mod sincer și deschis despre unele dintre dificultățile întâlnite în rolul de mamă. Actrița a povestit cum ea și soțul ei, Radu Vâlcan, au gestionat situația delicată în care fiul lor cel mare, Alexandru, a fost victima bullying-ului la școală, dar și cum gestionează comportamentul plin de energie al băieților lor.

„Aveam un coleg la grădiniță, să zicem David Grigorescu, e un nume fictiv. Acest David îl tot necăjea pe Alexandru în toate felurile mult timp la rând. Într-o dimineață Radu nu mai putea, scotea fum pe nas. ‘Nu se poate, trebuie să rezolv cu David.’ Cu părinții încercase, dar nu se rezolvase, îți dai seama, ce să se rezolve… Se duce la grădiniță, știi că el are doi metri, și zice: ‘Auzi, tu ești David Grigorescu?’ Se uita în jos: ‘Auzi, mă? Tu știi să-noți?’. David zice că nu. ‘Eh, Alexandru știe!’ Zice: „Mamă, i-am zis-o lui David!”, a declarat Adela Popescu, în emisiunea „La Măruță'.

Citește și:
Shannen Doherty critică stilul de viață al fostului soț, Kurt Iswarienko, în timp ce cere o pensie alimentară lunară de 15.000 de dolari

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people