Adda și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look inedită: „Noua culoare”

Adda i-a luat pe fani prin surprindere cu o nouă schimbare inedită de look.

Adda și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look inedită: "Noua culoare"

Adda a decis să treacă printr-o nouă schimbare de look. Acum două luni, artista a surprins pe toată lumea prin alegerea culorii albastre pentru păr, dar acum a venit momentul pentru o altă nuanță. De această dată, artista a optat pentru o culoare arămie, în ton cu anotimul, iar admiratorii ei au avut doar cuvinte de apreciere.

Adda și-a făcut o nouă schimbare de look

Adda se numără printre artistele cele mai iubite din showbiz-ul autohton. Ea este deschisă către noi provocări, chiar și în materie de stil. Recent a apelat la ajutorul unui specialist pentru a-și adapta aspectul la culorile toamnei. Prin urmare, artista a renunțat la culoarea albastră pe care o avea pentru un aspect în ton cu vremea.

Fanii au exprimat numai cuvinte de laudă după ce au observat fotografiile postate online și au remarcat cât de bine o pune în valoare nuanța pe artistă.

„Cel mai bine te prinde culoarea asta”, „Ce frumos îți stă cu această culoare. ❤️ Minunată”, „Ooo, da! Îmi place cum îți stă”, „Te prinde extraordinar de bine”, „Îți stă foarte bine cu noua culoare. Ești în ton cu toamna”, „Îți stă bine, oricum ești frumoasă cu orice”, „Te prinde bine culoarea, tunsoarea e frumoasă”, au fost o parte dintre comentariile fanilor.

Artista îi ține la curent pe fani despre boala Lyme

Adda a vorbit cu sinceritate despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Artista a fost diagnosticată în urmă cu un an cu boala Lyme, după ce inițial i s-a spus că are o altă afecțiune. Cântăreața a făcut o mulțime de investigații și a mers la mai mulți medici. Acum, vedeta urmează un tratament și își ține la curent fanii când vine vorba la starea ei de sănătate.

Adda a ales să își informeze fanii cu privire la etapele pe care le parcurge în tratament și experiența ei cu boala Lyme deoarece consideră că nu se vorbește suficient despre această afecțiune. După terminarea tratamentului, artista se va testa din nou pentru a afla dacă rezultatul este negativ.

„Nu mi-am revenit complet, dar vreau să fiu vie. Nu am de ales. Dar sunt bine. Sunt foarte multe de făcut și vreau să le facem pe toate. Mai am de făcut tratament. Încă trei luni de injecții cu moldamin, din totalul de 18 luni. În primăvară mă testez, să văd dacă ies negativă. Oricum am rămas cu ceva sechele. Mai am dureri foarte mari de oase, uneori. Și obosesc destul de repede. Dar cu astea poți să trăiești. Îți mai dai cu cremă, mai faci masaj. Mie când mi s-a declanșat boala, nu mai puteam respira, eram rău. M-am dus la Urgențe, la o clinică privată, pentru că spitalele erau în carantină. M-a costat 2000 de lei o perfuzie. Dar nu au știut să-mi spună ce am. A doua zi m-am dus din nou acolo, alți 2000 de lei. Deci 4000 de lei s-au dus în 24 de ore”, a declarat Adda pentru cancan.ro.

Citește și:
Ce decizie a luat Simona Pătruleasa, după 15 ani de căsnicie: „Nu am negociat nimic'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people