Adda, mesaj ferm către femeile care critică alte femei cunoscute în online: „Voi aveți scuze”

Adda a transmis un mesaj ferm pe rețelele de socializare pentru femeile care aleg să critice alte femei cunoscute în mediul online.

Adda, mesaj ferm către femeile care critică alte femei cunoscute în online: "Voi aveți scuze"

Adda și-a exprimat nemulțumirea într-o postare pe Instagram, comentând despre criticile aduse de multe femei față de alte femei cunoscute, în mediul online. Artista le-a transmis acestora că fiecare persoană, indiferent de statut, trece prin stări similare și se confruntă cu probleme personale.

Adda, mesaj revoltat pentru critici

Numeroase celebrități din România sunt prezente activ pe platformele de social media, cum ar fi Facebook, Instagram și, recent, TikTok, unde se bucură de comunități de sute de mii sau chiar milioane de admiratori. Totuși, în rândul acestor fani se numără și critici.

Recent, artista a observat că femeile din sfera publică sunt adesea criticate de alte femei în mediul online. În lumina acestor observații, ea a publicat un mesaj exprimându-și nedumerirea față de această situație, subliniind că și persoanele publice se confruntă cu propriile lor dificultăți, provocări și momente neplăcute, în ciuda imaginii afișate în spațiul online.

„Dragi femei din online sau din fața televizorului, care dați cu hate și bullying în femeile care sunt persoane publice, să știți că și acele femei au probleme hormonale, emoționale, ovare polichistice, probleme cu glicemia sau fluctuațiile de greutate, retenție de apă, acnee, migrene, balonare, dureri de toate felurile. Sau alte afecțiuni sau povești dramatice. Dacă voi aveți scuze și nevoie de înțelegere, ele de ce n-ar avea?!”, a scris cântăreața pe Instagram Story, potrivit Libertatea.

Artista a vorbit despre comentariile referitoare la căsnicia ei

De asemenea, în spațiul online, Adda a transmis recent un alt mesaj ferm către toți cei, fie ei necunoscuți sau persoane publice, care au provocat-o cu „glume misogine” referitoare la căsnicia ei până la punctul de a-i afecta starea de bine. Vedeta subliniază că ce se întâmplă și modul în care evoluează lucrurile în cadrul relației reprezintă o chestiune privată, care aparține exclusiv ei și lui Cătălin Rizea. Ea a precizat că modalitatea lor de a se iubi este o alegere pe care au făcut-o de la început și care îi menține reali și îndrăgostiți.

Chiar dacă ei au o relație în care își permit multe glume și replici unul față de celălalt, Adda precizează că acest lucru nu înseamnă că și cei din afară au dreptul să adopte aceeași atitudine. Mai mult decât atât, îi îndeamnă pe toți cei care își exprimă părerea despre căsnicia ei să renunțe la acest comportament și să nu judece cu superioritate, deoarece perfecțiunea și iubirea au aspecte diferite pentru fiecare persoană.

„N-am vorbit niciodată despre asta dar poate e un prilej bun să o spun odată și odată. Efectiv m-am săturat de toate glumele misogine, de persoanele oripilate de ‘libertatea mea de exprimare, pe care o am în căsnicie. Căsnicia mea proprie și personală, ce nu trebuie să fie, real, treaba nimănui. Fiecare cuplu funcționează diferit. Eu și Cătălin așa funcționăm. Și real nu este problema nimănui. M-am săturat de toate glumele proaste din Tv, online și de pe unde mai aterizez, unde, aproape mereu, mi se sugerează să-l tachinez că să fie funny. Dacă eu vreau să fac caterincă cu soțul meu, nu o fac nici la comandă și nici că să stârnesc nu știu ce reacții. O fac pentru că ăștia suntem noi! Și dacă e să se întâmple, se întâmplă natural și spontan. Nu suntem marionete. Suntem o familie. Iubiți, părinți și cei mai buni prieteni. Și dacă noi ne permitem între noi hălădeală’, asta nu înseamnă că unora vă permitem să fiți haladiți’ cu noi. Asta 1 la mână. 2 la picior mai vedeți-vă de viață, de perfecțiune, integritate, moralitate și superioritate! Noi doi suntem doar niște oameni simpli care se iubesc!”, a scris Adda, pe paginile sale de socializare.

Citește și:
Cum se înțelege, de fapt, Anca Țurcașiu, cu soția fiului ei: „N-am dat sfaturi sub nicio formă'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people