Adda, mărturisiri despre tratamentul pentru boala Lyme. Care este acum starea ei de sănătate: „Încă am simptome”

Adda a făcut noi declarații despre starea ei de sănătate.

Adda, mărturisiri despre tratamentul pentru boala Lyme. Care este acum starea ei de sănătate: "Încă am simptome"

Adda a vorbit cu sinceritate despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Artista a fost diagnosticată în urmă cu un an cu boala Lyme, după ce inițial i s-a spus că are o altă afecțiune și s-a tratat greșit. Cântăreața a făcut o mulțime de investigații și a mers la mai mulți medici. Acum, vedeta urmează un tratament și își informează constant fanii cu privire la starea ei de sănătate.

De când a aflat că a fost diagnosticată cu boala Lyme, Adda nu s-a ferit să vorbească despre problemele ei de sănătate, dar și despre simptomele cu care se confruntă. Artista a făcut asta din dorința de a informa oamenii referitor la pericole și la ce anume ar trebui să fie atenți. Recent, vedeta a vorbit despre tratamentul ei pentru boala Lyme și despre starea ei de sănătate din prezent. 

„Sunt încă pe tratament, mai am 14 injecții și apoi voi aștepta câteva luni. Mă voi testa din nou să văd dacă a intrat în remisie. Mă simt mult mai bine, încă am simptome. E foarte ciudat că această boală dă și anxietate, pentru că la nivel chimic a intrat în sistemul nervos central. Eu când am aflat aveam inflamație cerebrală, deja mă loveam de obiecte, scăpam obiectele din mână, nu știam să conduc, paralizie, ajunsesem nasol”, a spus Adda în emisiunea EGO Life.

Adda și-a continuat confesiunile și a spus că se luptă cu atacurile de panică și cu anxietatea.

„Probabil, voi rămâne cu niște sechele. E foarte greu, de asta mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică și nu stiu dacă sunt de la gânduri sau, pur si simplu, o descărcare chimică care are loc în sistemnul nervos central. Și intotdeauna mintea mea este plină de întrebări. Cum controlez? Cum trec peste? Încerc să nu-mi pierd cumpătul, dar ce să fac probabil o să răman cu asta.”

Adda este foarte activă pe rețelele de socializare și le povestește fanilor atât momentele plăcute din viața ei de familie și cea profesională, cât și pe cele mai neplăcute, care țin de starea ei de sănătate.

„Ai zile, luni bune, ani buni și apoi poate reveni oricând. Tot timpul stai pe nisipuri mișcătoare și trebuie să înveți să trăiești fără frică. (…) Să te bucuri de viață, în timp ce știi că există probabilitatea să pici oricând. Sunt cazuri de oameni care stăteau liniștiți la masă și brusc au paralizat de la gât în jos. Eu am luat cinci luni peste 30 de pastile pe zi. (…) Am 59 de injecții făcute, mai am 21. Uneori simt că nu mai pot pentru că sunt foarte dureroase. Dar merg înainte sperând că omoară toate spirochetele de Borrelia. Am 31 de ani și am artrită Lyme. Uneori, abia mă pot mișca din cauza durerilor. Mi se blochează mușchii. Uneori am 0 rezistență la efort, dar merg înainte pentru că mă simt mult mai bine și sper, dacă e să rămân cu sechele, să fie cât mai puține”, a mărturisit Adda pe social media.

Artista este însă optimistă și speră că tratamentul va avea rezultatul scontat. Ea urmează să facă încă două testări, anul viitor, în care își pune toate speranțele.

„Sper în martie 2024 când mă voi testa din nou, să primesc cea mai bună veste și sper ca în octombrie 2024, când mă voi testa iar, să fie veștile tot bune. Fără simptome sau măcar simptome cât mai puține, să pot trăi cu mai puțină frică. Poate chiar să alerg și să fac sport. Și mai sper să nu mai treacă nimeni prin iadul ăsta. Să deschidă medicii ochii, să existe testări și protocoale de tratament. Sper multe pentru mine, dar și pentru cei ca mine. Cu Dumnezeu înainte”, a mai spus artista pe contul său de Instagram.

Citește și:
Dieta cu care Andreea Marin a reușit să slăbească 13 kilograme într-un timp foarte scurt: „Chiar simt că am întinerit'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people