Adda, dezvăluiri surprinzătoare despre căsnicia de 8 ani cu Cătălin Rizea: „Degeaba mă chinui eu”

Adda a a vorbit sincer despre atmosfera din căsnicia sa cu Cătălin Rizea.

Adda și Cătălin Rizea sunt căsătoriți de 8 ani și formează unul dintre cele mai longevive și îndrăgite cupluri din showbiz. Acest lucru a fost evident și în timpul competiției Asia Express, unde au făcut o echipă de neuitat. Recent, artista a dezvăluit câteva secrete din viața de cuplu, „trădându-l” într-un mod amuzant pe soțul său.

Adda a povestit un moment comic din relația cu Cătălin Rizea

Când vine vorba de organizare, Adda este foarte atentă la detalii și își dorește ca și restul familiei să fie la fel. Din păcate pentru ea, Cătălin nu este deloc pe aceeași lungime de undă, ceea ce îi creează frustrări cântăreței. În stilul său direct și plin de umor, Adda a povestit că soțul ei îi dă adevărate bătăi de cap când vine vorba de aranjarea hainelor și organizarea lucrurilor în casă.

„Eu nu îi cer părerea lui Cătălin, nu țin cont de părere lui atunci când vine vorba de ținute, de make-up. Niciodată nu îl întreb, mai degrabă îi cer părerea lui Alex. Copiii sunt foarte sinceri și am încredere că mi-ar spune dacă îmi stă bine cu ceva sau nu. În schimb, Cătă îmi dă teroare efectiv. Eu i-am pregătit lui absolut tot, frumos. Pentru că nu doar dulapul meu arată bine, ci și al lui și al lui Alex, fiul nostru. Eu i-am pus toate hainele pe nuanțe, pe degrade-uri. Are separat hainele albe și cele negre. Sunt foarte bine organizate, ca să poată soțul meu să își facă ținutele. Dar cu toate acestea, el face haos, evident. Degeaba mă chinui eu și le așez mereu, pentru că oricum nu am ce face și e dezastru. În plus, mă mai și întreabă mereu cu ce să se îmbrace, dacă merge aia cu aia. Tot timpul mă terorizează. Bine, deja lumea știe că eu am o problemă cu organizatul, cu curățenia. Vreau pe această cale să anunț că nu mai am doar 6 aspiratoare, ci acum am 7. Am mai achiziționat unul. Iar unuia i-am pus și nume, îl chemă Curățel. Acum aș mai vrea un robot din acela care fierbe tot, un steamer, ca să dezinfectăm totul”, a declarat Adda pentru Cancan.

Adda este apropiată cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare și deseori le împărtășește acestora diferite momente din viața ei, atât personală, cât și profesională.

Cei doi sunt de 10 ani împreună

Artista a marcat împlinirea a 10 ani de relație cu soțul ei, Cătălin Rizea, transmițând un mesaj inedit, împreună cu mai multe fotografii de colecție în care apare alături de acesta, imagini pe care le poți vedea în galeria de mai sus.

„10 ani de când mă bucur că l-am cunoscut și în acelasi timp, uneori mă-ntreb de ce mama lu Ștefan cel Mare n-am fugit mâncând pământul (sigur e reciproc). Mă uit în ochii lui și mă reîndrăgostesc da uneori îmi vine să-i dau în cap cu o tigaie, DAR după ce mănânc pastele delicioase pe care le gătește. Aici doar cu tigaia e reciproc, că eu nu gătesc. Ador să stau de vorbă cu el DAR uneori mă disperă că se repetă ca un moș care își caută ochelarii, cu ochelarii pe ochi.(reciproc). Mă întreabă de 10 ori același lucru și uită ce-i răspund DAR își amintește cu ce eram îmbrăcată prima oară când a venit la mine acasă, când aveam douăș de ani. Vorbesc cu el și aștept să răspundă câteva minute, pentru că efectiv nu aude nimic, DAR mă trezește dimineața să-mi bage pastilele pe gât (când fac tratamente) pentru că eu nu aud alarma niciodată”, a mărturisit Adda pe rețelele de socializare.

Citește și:
Modul inedit în care Catherine Zeta-Jones a sărbătorit ziua de naștere a soțului său, Michael Douglas. Actrița a dezvăluit o imagine în care este complet goală

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people