Adda, dezvăluiri inedite despre relația cu soțul ei, după 7 ani de căsătorie: „Funcționăm pe autoironie, glume și înțepături”

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au împlinit recet 7 ani de căsătorie.

Adda, dezvăluiri inedite despre relația cu soțul ei, după 7 ani de căsătorie: "Funcționăm pe autoironie, glume și înțepături"

Adda și Cătălin Rizea formează o echipă atât în plan personal, cât și profesional. Cei doi se tachinează cu mai multe ocazii pe rețelele de socializare, iar fanii au avut ocazia să îi cunoască mai bine după ce au participat împreună în competiția Asia Express. Artista și soțul ei au împreună un băiat, pe nume Alexandru.

Adda și Cătălin Rizea au sărbătorit recent 7 ani de căsătorie, perioadă despre care amândoi spun că a fost una foarte frumoasă, plină cu momente amuzante, dar și clipe dificile pe care le-au depășit cu brio.

Într-un interviu acordat recent, artista a vorbit despre relația cu soțul ei și cum se înțeleg cei doi în spatele ușilor închise.

„Noi am fost așa de când ne-am cunoscut și la fel suntem și acum. Funcționăm pe autoironie, glume și înțepături. Cred că altfel n-am putea. Știm să fim și foarte tandri și suntem lipicioși, pupăcioși și iubăreți. Ne încurajăm unul pe celălalt și suntem echipă în tot și toate. Ne respectăm și ne ajutăm. Ne și certăm cu foc, ca să ne împăcăm cu și mai mare foc. Până la urmă, oamenii nu stau cu noi în casă și nu ar trebui să dăm importanță vorbelor. Atât bune, cât și rele. Dragostea noastră ne aparține și, dacă suntem fericiți, asta e tot ce contează”, a declarat Adda pentru publicația VIVA!.

Artista a precizat că, cel mai probabil, cheia relației lor stă în echilibru, dar și în faptul că se susțin unul pe celălalt indiferent de situație.

„Suntem la fel de buni și nebuni împreună. Pasiune multă, iubire, zile bune și zile proaste. Important e că suntem unul lângă celălalt. Geloși nu prea suntem, foarte rar s-a întâmplat. Avem noroc că ne supărăm pe rând mereu, rar s-a întâmplat să fim nervoși în același timp. Așa că întotdeauna e echilibrată situația. Ne împăcăm repede și uităm tot. Nu pot să spun că unul ține supărarea mai mult. De multe ori nici nu mai știm de ce ne-am ciondănit, îți dai seama ce motive ‘reale’ sunt”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Cântăreața a mărturisit că momentele romantice apar foarte rar în relația lor, însă pun mare accent pe umor și situațiile neprevăzute.

„Romantici nu suntem niciunul, sincer. La noi, cele mai pasionale momente s-au întâmplat natural și furtunos, și nu neapărat în dormitor, așa ca la carte. (râde) Ne alintăm mereu cu foarte mult umor. Cred că dacă mi-ar zice vreodată: ‘Vaaai, ești steaua mea de pe cer!’, l-aș duce la doctor să-l verific la cap. E valabil și în cazul meu”, a mai spus ea.

Adda și Cătălin Rizea, dornici să devină din nou părinți

În cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea a dezvăluit pentru prima dată că își dorește să aibă un al doilea copil cu Adda, dar abia după ce aceasta va termina tratamentul. Cătălin a precizat că speră să se întâmple asta în anul viitor.

„Voiam să zic că dacă terminăm cu tratamentul destul de repede poate facem și un bebe anul viitor. Am promis asta!”, a declarat Cătălin Rizea.

După ce a auzit declarația lui Cătălin Rizea, Adda a răspuns într-un ton glumeț că ar fi bine ca și ea să fie consultată înainte de a lua o astfel de decizie. Cu toate acestea, vedeta a rămas deschisă ideii de a deveni mamă pentru a doua oară, însă doar dacă starea de sănătate îi va permite acest lucru.

„Baby, știi care e chestia? Mai mult eu îl fac și trebuie să mă întrebi și pe mine, știi? La tine sunt și doar trei minute”, i-a spus Adda soțului ei.

Citește și:
Britney Spears și Sam Asghari divorțează după un an de căsătorie. Care este motivul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people