Adda, dezvăluiri despre o situație jenantă petrecută cu CRBL: „Am aflat atunci, în ziua aia”

Adda a povestit deschis despre un episod stânjenitor în care a fost implicat CRBL.

Adda, dezvăluiri despre o situație jenantă petrecută cu CRBL: "Am aflat atunci, în ziua aia"

Adda, una dintre cele mai iubite cântărețe din industria muzicală românească, a împărtășit recent un episod stânjenitor din cariera sa, implicând un conflict cu artistul CRBL. Acesta i-a interzis să urce pe scenă, lăsând-o într-o situație extrem de incomodă.

Adda, amintire stânjenitoare cu CRBL

Deși Adda se bucură astăzi de succes, drumul ei spre vârf nu a fost lipsit de provocări. Una dintre cele mai ciudate amintiri din cariera sa timpurie implică o dispută cu CRBL, alături de care a colaborat la mai multe piese de succes, inclusiv celebrul hit „Petre”.

Un moment stânjenitor din cariera ei a fost când CRBL a decis să o excludă de pe scena evenimentului Forza Zu, pe motiv că ar fi lipsit de la câteva repetiții. Adda a relatat cum a fost nevoită să privească întreaga reprezentație din culise, simțindu-se umilită și descurajată.

„Eram tineri. El era mai tânăr, mai zbuciumat. Își dorea să reușească. Au fost mici răutăți din partea lui. M-a sunat și m-a întrebat ce am scris în carte. I-am spus că i-o dau să o vadă. A văzut, a citit și a zis că e adevărul. Acum sunt ok. Am fost și am filmat împreună, a venit la ziua mea. A avut el niște chestii atunci. M-a scos de la Forza Zu, că nu m-am dus eu la nu știu câte repetiții. Eu trebuia să cânt un refren, dar în același timp în care avea repetițiile, eu trebuia să mă duc la studio să fac piese pentru alții, să trag voci. Am fost șobolan de studio mulți ani. Eu trebuia să cânt un refren, nu era ceva complicat. Și el s-a supărat pe mine că de ce așa… și m-a scos. Deci eu eram la Forza Zu cu momentul meu și după care, el m-a scos. Am aflat atunci, în ziua aia, că eu nu mai intru pe scenă. Și a pus o poză cu mine, dar eu eram lângă scenă. Mi-a zis: „Nu mai urci pe scenă, că nu mai vreau eu”, a spus Adda în podcastul moderat de Teo Trandafir.

Ce relație este acum între cei doi

În timp, legătura dintre Adda și CRBL a evoluat pozitiv. CRBL a luat inițiativa de a-și cere scuze, impresionat de o melodie lansată de Adda, în care artista aducea în discuție conflictul lor necunoscut publicului. Deși acel episod neplăcut rămâne o amintire clară pentru Adda, ea a reușit să treacă peste acele momente dificile și să-și continue ascensiunea în cariera muzicală.

„A fost o chestie, a vrut să îmi dea el mie peste nas atunci. Am suferit tare, pentru că eram la început, plus că și eu am compus la piesele respective și te doare, ca artist la început de drum, care ai nevoie de expunere. Să fii dat așa la o parte… M-a durut foarte tare, am suferit foarte mult, dar acum am trecut peste, am dat mâna. Și-a cerut scuze, dar nu după ce am scos cartea, ci prin 2016. Am lansat eu o piesă care se numea „Șampania mea”, care nu a prins. Nu știe multă lume de ea, doar fanii adevărați. Am spus niște lucruri și probabil că s-a regăsit și mi-a dat un mesaj în care și-a cerut iertare și a spus că mă respectă. Am apreciat foarte mult. Ne-am împăcat”, a mai spus artista.

Citește și:
Andreea Antonescu, siluetă impecabilă la 41 de ani. Artista a pozat în costum de baie, atrâgând admirația fanilor

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people