Adda a împlinit 31 de ani. Ce mesaj a transmis cântăreața: „Sunt atât de recunoscătoare pentru tot”

Adda a împlinit 31 de ani, iar cu această ocazie, vedeta le-a transmis fanilor un mesaj emoționant.

Adda a împlinit 31 de ani. Ce mesaj a transmis cântăreața: "Sunt atât de recunoscătoare pentru tot"

Adda este recunoscută ca fiind una dintre cele mai apreciate artiste din România, datorită succesului său remarcabil. Chiar dacă a trecut prin momente dificile, ea rămâne recunoscătoare pentru tot ceea ce i-a oferit viața. Astfel, cu ocazia zilei sale de naștere, cântăreața a transmis un mesaj emoționant urmăritorilor ei din mediul online.

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Astăzi vedeta împlinește 31 de ani și este recunoscătoare pentru tot ceea ce a primit de la viață, indiferent de greutățile prin care a trecut. Artista se bucură de un succes răsunător și de oameni speciali în viața ei, care i-au fost alături la fiecare pas. Cu ocazia zilei sale de naștere, cântăreața a postat pe Instagram o fotografie cu un mesaj emoționant pentru fanii ei.

Artista a precizat că este foarte recunoscătoare pentru tot ce i-a oferit viața și se declară mai mult decât fericită. Astfel, de ziua ei de naștere, Adda se bucură de liniște și pace și este pregătită pentru noul an și de provocările ce o așteaptă.

„Câteva rânduri, așa de ziua mea. Sunt atât de recunoscătoare pentru tot. Nu se găsesc în DEX cuvinte pe care să le combin și să exprime fix starea mea de acum! Pot doar să simt, cu toată ființa mea: iubire infinită, bucurie, pace și liniște! Mulțumesc, Doamne, Universule, viața! #31!”, a transmis Adda pe Instagram.

sursa: Instagram

Vedeta a savurat ultimul pahar de vin la vârsta de 30 de ani cu o seară înainte de a-și sărbători ziua de naștere. Ulterior, internauții i-au transmis toate gândurile frumoase și i-au urat un călduros „La mulți ani!”.

„Ultimul pahar de vin la 30 de ani. Peste câteva ore vă zic cum e la 31 🤓”, a scris Adda pe Instagram.

Cu un an în urmă, Adda le-a vorbit fanilor despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Artista a dezvăluit că la început i s-a pus un diagnostic greșit, însă după mai multe investigații, a fost diagnosticată cu borelioză și bartonella. La acea vreme, ea a anunțat că va urma un tratament îndelungat.

„Acum mă simt bine. Tratamentul mi-a salvat viața. Mai am însă de făcut injecții până pe 3 ianuarie 2024, sper că atunci va fi ultima. Trebuie să le fac săptămânal și să nu depășesc șapte zile, pentru că acea substanță injectată se elimină din organism și iar o iau de la capăt”, a declarat artista pentru playtech.ro.

Citește și:
Andreea Marin, declarații despre relația cu Adrian Brâncoveanu și nuntă: „Nu trebuie trase linii și concluzii radicale'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people