Ada Condeescu, anunț neașteptat despre viața ei profesională: „Îmi place să lucrez în stilul ăsta așa mai de armată…”

Actrița a dezvăluit că în luna august va începe filmările pentru un serial care va fi difuzat de Antena 1.

Ada Condeescu formează un cuplu cu regizorul Cătălin Mitulescu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, având o ceremonie destul de discretă. Ada și partenerul ei mai au o fetiță, pe nume Ecaterina, și un băiețel, care a venit pe lume în noiembrie 2020.

Într-un interviu acordat recent, actrița în vârstă de 36 de ani a vorbit despre planurile ei pe plan profesional, dezvăluind că în luna august va începe filmările pentru un serial care va fi difuzat de Antena 1.

„Am început un proiect pe tv, un serial care va fi la Antena 1 și vom începe filmările în august. (…) Mă bucur foarte mult că o să lucrez cu Iulia Rugină, care este o regizoare foarte bună și cu care îmi doream, la un moment dat, să lucrez. Pe celălalt regizor abia acum l-am cunoscut și abia aștept să lucrez și cu el, să vedem cum va fi. M-a impresionat foarte tare echipa de scenariști, sunt oameni foarte dedicați și care au experiență”, a declarat, pentru CIAO.RO, Ada Condeescu.

Actrița a precizat că este vorba despre un proiect de mare anvergură la care lucrează o echipă numeroasă.

„Sunt foarte mulți actori, de la care sigur voi învăța foarte multe lucruri. Sunt și oameni foarte tineri care sunt acum studenți, pe care îi simt că sunt talentați, că sunt dedicați. Sunt oameni care nu întârzie și îmi place foarte mult rigoarea, mie îmi place când lucrez într-un proiect din ăsta care ține de actorie, orice ar fi: teatru, film, TV, radio să fie o rigoare. O ador, adică îmi place să lucrez în stilul ăsta așa mai de armată, așa am lucrat și în școală, așa am lucrat și la filmele mele, în general, și mi se pare că întotdeauna dă rezultate și dă o seriozitate. Îmi place profesionalismul și îl simt la acest proiect și cumva asta mă atrage și mai tare”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Ada Condeescu, dezvăluiri rare despre viața de familie

Într-un interviu acordat recent, actrița în vârstă de 36 de ani a vorbit despre viața de familie și cei doi copii ai săi.

„După ce am devenit mamă, viața mea s-a schimbat total, dar încerc să balansez totul. Să mă văd și cu prietenii, să existe cumva un soi de echilibru. Este foarte important interiorul pe care îl ai pentru că se reflectă foarte mult în comportamentul copiilor mai apoi”, a povestit actrița, pentru WOWbiz.ro.

Ada Condeescu a mărturisit că fiica ei o roagă să facă și filme pentru copii sau să joace în piese de teatru la care să poată asista și ea.

„Filmele în care joc eu sunt 18+, la fel și spectacolul Acasă la Zoo, dar am reușit să îi mai iau la alte spectacole. Am fost și la Teatrul Ion Creangă, chiar și la Teatrul ACT când au avut un spectacol pentru copii. Îi iau destul de mult așa, prefer să fie spectatori deocamdată, nu sub lumina reflectoarelor. Îi țin departe de lumea aceasta cât se poate. Ecaterina cel puțin își dorește foarte mult să fac un film pentru copii și dacă se poate să fac și un spectacol de teatru. Îmi spune asta cam o dată pe săptămână”, a mărturisit pentru sursa citată.

Întrebată dacă și-ar dori ca cei mici să o urmeze în carieră, Ada Condeescu a mărturisit că nu a luat în calcul acest aspect.

„Nu m-am gândit la asta pentru că mi se pare că copiii sunt cumva ființe independente și atunci nu pot să îmi doresc pentru ei decât să fie fericiți și așa bine emoțional și să fie sănătoși. Dincolo de asta, aș vrea să-și urmeze calea adevărată”, a mai precizat ea.

Ada Condeescu joacă în filmul „Retreat VAMA VECHE”

Petre Năstase semnează regia pentru lungmetrajul „Retreat VAMA VECHE”, o comedie romantică urbană ce adună pe plaja de la Vama Veche și în cele mai hype locuri din București o distribuție cu actori mari dar și cu personalități digitale, cu comunități online de milioane de fani.

Actrițele Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi își continuă prietenia din viața reală și în viața personajelor principale din filmul „Retreat Vama Veche” al cărui scenariu este scris de Ovidiu Niculescu. Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, spun o poveste fără efecte speciale, în care, așa cum anunță haios echipa, „nimeni nu e albastru ca-n Avatar, nimeni nu danseaza ca Joker și nimeni nu-l salvează pe Nemo, dar în care totuși mulți se vor regăsi.”

„Nu alegem pe cine iubim” este concluzia filmului în care Eva, o psiholoagă specializată în terapia de cuplu, urmează să se mărite și cele mai bune prietene îi organizează petrecerea burlăcițelor la un retreat discret de tantra-yoga din Vama Veche. Ce nu știu ele este că patronii acestuia sunt fostul iubit al Evei și soția lui însărcinată și că instructorii de yoga adevarăți vor fi înlocuiți, din cauza unui cățel tekel, cu un pescar, un bucătar și cu un dascăl din localitate.

Citește și:
De ce Dana Rogoz nu ia în calcul să se mute din România împreună cu familia: „O decizie de acest gen…'

Foto: Instagram, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people