Actrița Yvonne Strahovski va deveni mamă pentru a treia oară

Yvonne Strahovski și soțul său, Tim Loden, vor deveni părinți pentru a treia oară!

Actrița Yvonne Strahovski va deveni mamă pentru a treia oară

Yvonne Strahovski va deveni mamă pentru a treia oară! Vestea cea mare a fost dată chiar de către actrița din serialul The Handmaid’s Tale, care a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care își arăta burtica de gravidă.

„Ei bine, iată că am început. Baby bump #3”, a scris Strahovski în descrierea imaginii.

În fotografia care a strâns mii de aprecieri și de comentarii mai apar și cățelul actriței, Pizza, dar și fiul acesteia.

„Pizza chiar a vrut să fie în fotografie. La fel și domnul Picioare Mici care se ascunde în spatele meu”, a mai adăugat Strahovski.

La sfârșitul anului 2021, Yvonne Strahovski și soțul său, Tim Loden, au devenit părinți pentru a doua oară. Și atunci, marele anunț a fost făcut chiar de către actriță, printr-o postare pe contul său de Instagram.

„Un înger a venit în lumea noastră săptămâna trecută. Bine ai venit în familie, iubirea mea. Te iubesc foarte mult”, a scris actrița în vârstă de 39 de ani.

Yvonne Strahovski a anunțat că este însărcinată în luna iulie a anului 2021. Anunțul a fost făcut la premiera filmului său, The Tomorrow War, unde a purtat o rochie lungă albă, marca Brandon Maxwell, ce îi scotea în evidență burtica de gravidă.

„Sunt foarte încântată să mă aflu aici și este un moment foarte special”, a spus Yvonne Strahovski pentru Entertainment Tonight. „O să am un băiețel! Voi ați auzit-o primii!”.

În 2019, la premiera thriller-ului Angel of Mine, actrița a vorbit despre experiența primei sarcini și despre modul în care a reușit să continue filmările deși era însărcinată în al doilea trimestru. Yvonne Strahovski a mărturisit că a fost o provocare să își ascundă burtica, însă că acest lucru a fost posibil mulțumită unor cadre potrivite, dar și cu ajutorul costumelor atent alese. Aceasta a mai spus și că a avut sprijinul întregii echipe, care a fost extrem de grijulie cu ea în acea perioadă.

„Îmi aduc aminte că am intrat pe patinoar pentru a filma o scenă și cinci persoane m-au înconjurat imediat, speriate că voi aluneca și voi cădea”, a declarat actrița amuzată pentru ET. „Dar oamenii au fost foarte protectori, iar asta a fost foarte drăguț.”

În ceea ce privește cel mai recent film al său, The Tomorrow War, Yvonne Strahovski a mărturisit că este o peliculă despre devotament, dăruire și conexiunea umană.

„Chiar cred că e momentul potrivit pentru acest film. Simt că oamenii își doreau un astfel de film. Este un film amuzant, însă are multe elemente neașteptate.”

Citește și:
Shakira, noi aluzii la infidelitatea lui Gerard Pique în noua sa piesă

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people