Actrița Ecaterina Ladin, cunoscută pentru rolul din Las Fierbinți, și-a botezat cel de-al treilea copil

Actrița Ecaterina Ladin, cunoscută pentru rolul din serialul "Las Fierbinți" de la PRO TV, și-a botezat cel de-al treilea copil.

Actrița Ecaterina Ladin, cunoscută pentru rolul din Las Fierbinți, și-a botezat cel de-al treilea copil

La începutul anului 2024, Ecaterina Ladin, care este cunoscută publicului larg pentru rolul din serialul „Las Fierbinți” difuzat de PRO TV, a devenit mamă pentru a treia oară. Vedeta formează un cuplu alături de Laurențiu Ladin, un om de afaceri originar din Republica Moldova, și mai au împreună doi băieți, Marcu și Petru. 

Ecaterina Ladin își păstrează viața personală departe de ochii publicului, așa că nu este de mirare faptul că botezul celui de-al treilea copil l-a organizat în secret. Conform PRO TV, la eveniment au participat aproape toți colegii din serialul „Las Fierbinți”, familia din Chișinău și familia din București și au fost în jur de 100 de invitați. Aceeași sursă mai transmite faptul că fiul ei, Roman Cassian, a avut șase perechi de nași.

Vezi AICI imaginile de la botezul organizat de Ecaterina Ladin pentru cel de-al treilea ei copil. 

Invitată în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV, Ecaterina Ladin a dezvăluit numele pe care l-a ales pentru cel de-al treilea copil, dar și ce semnificație aparte are.

„Al treilea copil are numele de Roman Cassian. Pe nașul meu îl cheamă Roman. Nu știam, am tot căutat nume, primul (n.r. – copil) e Marcu, al doilea Petru. Am vrut scurt să fie, să aibă și „r”, cum au ceilalți. Și am zis: de ce căutăm atât? Ia uite ce aproape e numele! Roman, ca pe nașul nostru. Cassian trebuia să fie primul. Am zis că de aceea a și venit copilul, pentru că numele acesta trebuia purtat.”

Ecaterina Ladin a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soțul ei. Actrița din serialul „Las Fierbinți” a recunoscut că întâmpină dificultăți în ceea ce privește timpul pe care îl petrece doar cu partenerul ei de viață.

„Uneori, suntem mulțumiți dacă am reușit să adormim unul lângă altul. (…) Am ajuns să avem momente doar pentru noi doi cu programare. Nu suntem un caz aparte. Știu cupluri care au doar un copil și sunt în aceeași situație. Cred că nu trebuie lăsată deoparte relația de cuplu, clar. Părinți fericiți = copii echilibrați. Însă, sunt situații și situații. Uneori, preferăm să dormim și să recuperăm nopțile nedormite de lângă cei mici. Alteori, ne ajunge să ne strângem în brațe și să știm că suntem acolo unul pentru altul, și asta e fantastic”, a spus Ecaterina Ladin pentru VIVA!

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Ecaterina Ladin a mai dezvăluit și prin ce schimbări a trecut relația cu soțul ei după 10 ani de căsnicie.

„Cum spuneam, uneori nu e ușor. Pasiunea de acum 10 ani s-a transformat în timp. Este la un nivel superior, mai matur, în care ne înțelegem nevoile, spațiul, dorințele. Am dat dovadă, amândoi, pe parcursul relației noastre de mult devotament și iubire necondiționată și am reușit să ne menținem un echilibru în viața de cuplu. Rar ne certăm, dar când o facem, preferăm să nu fie și copiii prezenți. Nu știu dacă alții fac asta, dar preferăm varianta prin mesaje, mai ales că, în condițiile joburilor noastre, suntem destul de mult timp plecați de acasă. În plus, situațiile în care ne ciondănim sunt legate de copii. Dacă sunt ei cuminți, suntem și noi liniștiți”, a completat actrița pentru sursa citată. 

Citește și:
Lidia Buble, dezvăluiri despre partenerul ei. Cum a cucerit-o Horațiu Nicolau pe artistă: „Acestea sunt cele trei lucruri'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people