Actorul controversat alături de care Mădălina Ghenea a fost surprinsă în Italia

La scurt timp după ce a dezvăluit că este pe punctul de a intra în faliment, Kevin Spacey a participat la o cină oficială alături de Mădălina Ghenea.

Kevin Spacey a participat vineri seara la cina organizată în cinstea Premiului Național Michael Curatolo din Italia. La evenimentul din Taormina, actorul, în vârstă de 64 de ani, a fost văzut alături de modelul Mădălina Ghenea, în vârstă de 36 de ani, desemnată anul trecut „cea mai sexy femeie de pe planetă”.

La eveniment, Spacey a purtat un costum de vară, într-o nuanță de albastru, și o cămașă roz, în timp ce Ghenea a ales o rochie lungă maro, cu un decolteu adânc și mâneci largi în formă de clopot.

Apariția celor doi vine după ce Kevin a recunoscut că este pe punctul de a intra în faliment. Anul trecut, acesta a fost achitat de acuzațiile de agresiune sexuală asupra a patru bărbați.

În prezent, Spacey încearcă să-și reconstruiască cariera, predând actoria în Armenia. Câștigătorul premiului Oscar a fost în Erevan, unde a ținut un masterclass de actorie studenților, după ce a fost numit „invitat de onoare” la Festivalul Internațional de Film Golden Apricot. Potrivit DailyMail.com, Kevin a fost văzut adresându-se fanilor la Cinema House din capitală, deși inițial evenimentul ar fi trebuit să aibă loc la Universitatea Americană din Armenia.

„Acest lucru este emoționant și important pentru mine”, le-a spus Spacey celor prezenți. „Nu contează dacă ești pe o scenă profesionistă sau într-o trupă școlară; ar trebui pur și simplu să joci. Deși poți câștiga mulți bani în filme, un actor bun este un actor bun peste tot, iar un actor prost este prost. Dacă crezi că poți fi în fața camerei sau pe scenă, vei ajunge în cele din urmă acolo”, a continuat actorul.

În ciuda faptului că evenimentul a strâns un număr considerabil de fani, prezența lui Spacey în Armenia, sponsorizată de municipalitatea din Erevan, s-a dovedit a fi controversată. Studenții de la Universitatea Americană din Armenia (AUA) au organizat un protest după ce au aflat că actorul urma să susțină un discurs pentru studenți în campusul lor, găzduit de organizatorii festivalului de film.

„Suntem profund îngrijorați și dezamăgiți de decizia universității de a oferi o platformă pentru o întâlnire cu Kevin Spacey,” se arăta în petiție, potrivit DailyMail.com „Acest lucru transmite un mesaj tulburător supraviețuitorilor agresiunilor sexuale și, mai pe larg, studenților, cadrelor didactice și comunității.”

Spacey a negat în mod repetat acuzațiile de agresiune sexuală, care au apărut pentru prima dată în 2017, deși într-un interviu recent cu Piers Morgan, a recunoscut că atitudinea sa din trecut a fost „excesiv de familiară” și „a depășit limitele”.

„Fiind prea familiar, atingând pe cineva într-un mod sexual fără să știu la momentul respectiv că nu și-a dorit… Sunt absolut 150 la sută pregătit să îmi asum responsabilitatea pentru lucrurile pe care le-am făcut,” a spus Kevin Spacey în emisiunea Piers Morgan Uncensored.

„Săptămâna aceasta, casa în care locuiesc în Baltimore este executată silit. Casa mea este scoasă la licitație. Nu sunt foarte sigur unde voi locui acum… Încă mai am multe facturi legale pe care nu am reușit să le plătesc”, a mai dezvăluit actorul.

Spacey a fost achitat de acuzațiile de agresiune sexuală aduse împotriva sa în iulie anul trecut.

Citește și:
Motivul pentru care Shiloh Jolie a decis să renunțe la numele tatălui său, Brad Pitt. Ce a dezvăluit avocatul ei

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people