Actorii serialului Friends, declarație comună despre moartea lui Matthew Perry: „Suntem cu toții complet devastați”

Actorii din serialul Friends au oferit o declarație comună despre moartea tragică a lui Matthew Perry.

Actorii serialului Friends, declarație comună despre moartea lui Matthew Perry: "Suntem cu toții complet devastați"

Colegii din „Friends” ai lui Matthew Perry au dat o declarație comună în urma morții subite a iubitului lor coleg de distribuție. Perry l-a interpretat pe Chandler Bing în serialul de succes care a rulat timp de 10 ani înainte de a se încheia în 2004 și care a fost urmărit de oameni în număr record.

Actorii din Friends au oferit prima declarație despre moartea lui Matthew Perry

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox și Matt LeBlanc au dat împreună o declarație pentru People, în care au exprimat durerea și șocul prin care trec în aceste momente. De asemenea, colegii lui Perry au transmis că au nevoie de un moment pentru a plânge moartea iubitului lor prieten.

„Suntem cu toții complet devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât niște colegi de distribuție. Suntem o familie. Sunt atât de multe de spus, dar chiar acum ne vom lua un moment pentru a plânge și a procesa această pierdere profundă. În timp vom spune mai multe, când și cum vom fi capabili. Deocamdată, gândurile noastre și dragostea noastră sunt alături de familia lui Matty, de prietenii săi și de toți cei care l-au iubit în întreaga lume”, au declarat luni Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox și Matt LeBlanc într-o declarație pentru People.

O sursă a declarat pentru Page Six că prietenii și colegii săi de distribuție sunt zguduiți de vestea morții actorului: „Distribuția este zdruncinată de pierderea fratelui lor, pentru că asta a fost Matty – fratele lor”, a spus persoana din interior. „Este pur și simplu devastator”.

Maggie Wheeler, actrița care a interpretat-o pe Janice în „Friends„, a reacționat și ea la vestea tragică.

„Ce pierdere. Lumea îți va simți lipsa Mathew Perry. Bucuria pe care ai adus-o atât de multor persoane în prea scurta ta viață va continua să trăiască. Mă simt atât de binecuvântată de fiecare moment creativ pe care l-am împărtășit. ♥️”, a scris sâmbătă actrița prin intermediul Instagram.

Actorul a fost găsit fără suflare în jacuzzi

Matthew Perry a fost găsit fără suflare într-un jacuzzi, sâmbătă, în locuința sa din Los Angeles, aparent înecat. El avea 54 de ani. Departamentul de Poliție din Los Angeles a declarat pentru Page Six că „a răspuns la blocul 1800 din Blue Sail Rd pentru o anchetă privind moartea unui bărbat la 4:10 p.m. în această după-amiază”. Sursele au declarat la momentul respectiv pentru TMZ că asistentul lui Perry a plecat din casa din Pacific Palisades pentru a face un comision pentru actor, iar la întoarcere, două ore mai târziu, l-a găsit pe acesta fără răspuns în jacuzzi.

Nu a fost suspectată nicio crimă și, în timp ce surse din cadrul poliției au declarat mai târziu că au găsit la fața locului diverse medicamente eliberate pe bază de rețetă, la fața locului nu au fost descoperite droguri ilegale. Unele dintre medicamentele eliberate pe bază de rețetă găsite în locuință includeau „antidepresive, medicamente împotriva anxietății și un medicament pentru BPOC”, potrivit publicației.

Perry, care și-a lansat cartea de memorii „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing” în noiembrie 2022, a vorbit despre Aniston și restul colegilor săi de distribuție la câteva săptămâni după ce și-a lansat cartea, recunoscând că și-ar fi dorit ca toți să petreacă mai mult timp împreună.

Citește și:
Sandra Bullock, prima apariție publică după moartea partenerului său, Bryan Randall. Cu cine a fost surprinsă actrița

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people