Achim, fiul Cătălinei Grama, a împlinit 13 ani. Ce mesaj i-a transmis actrița

Cătălina Grama i-a transmis un mesaj emoționant fiului ei, Achim, care a împlinit 13 ani.

Cătălina Grama este căsătorită cu Paul Ipate, alături de care are o fiică, pe nume Zora. Actrița mai are un băiat, Achim, dintr-o relație anterioară, care a început să fie preocupat de lumea artistică din care face parte mama lui. 

Cătălina Grama i-a transmis un mesaj emoționant fiului ei cu ocazia aniversării sale. Achim a împlinit 13 ani, iar actrița a postat o urare specială pe conturile ei de socializare. 

„La multi ani prințului meu! Te iubesc Achim cât tot universul!”, a transmis Cătălina Grama pe Instagram. 

Până acum, Cătălina Grama a avut destul de puține apariții alături de fiul ei, pe care l-a ferit de atenția publică. În acest an, la Gala Premiilor Gopo, actrița a venit însoțită de Achim și de soțul ei, Paul Ipate. Achim a explorat până acum mai multe domenii, printre care programare, robotică, dar și actorie, domeniu de care este apropiat prin prisma activității mamei sale.

„Făceam foarte multe, dar acum îmi place actoria, dar nu cred că o să fac asta. Îmi place mai mult în spatele camerelor. Producție și regie aș face, poate. Merg și la școala de actorie”, a declarat Achim, fiul Cătălinei Grama, pentru Ego.ro

Achim urmează cursuri de actorie chiar la școala deținută de mama lui, Cătălina Grama, și soțul ei, Paul Ipate.

„Vine la școala noastră de actorie, la Grama Becoming Studio. Noi avem o școală de actorie. Bucuria noastră este că și Achim, și Zora, au venit la fiecare curs de la început și cumva este și pentru noi o confirmare că face o treabă bună. Dacă își dorește să vină în continuare”, a spus Paul Ipate.

Cătălina Grama a mai precizat faptul că fiul ei este un adevărat sprijin la școala ei de actorie.

„Nu am ajuns încă să fac asta (pe producătorul cu copiii de la Grama Becoming Studio – n.red.)”, a spus Achim. „Ne ajută foarte mult pe toată partea creativă”, a adăugat Cătălina Grama.

Fiul Cătălinei Grama a vorbit și despre planurile lui de viitor.

„Nu știu încă. Eu vreau în America, dar nu se știe dacă ca și actor sau ca programator.”

Acum ceva timp, Cătălina Grama a explicat că fiul ei este preocupat mai mult de ceea ce se întâmplă în spatele camerelor, dar vrea să experimenteze și actoria.

„Achim este în continuare cu IT-ul, însă este foarte fascinat de zona asta și să știi că este fascinat de zona tehnică a lucrurilor și de producție. Tot ce înseamnă regie, scenografie, scenariu. E încântat. Vrea să vadă și cum e să fii actor. Învață și despre latura asta pentru că îl fascinează foarte mult partea din spate. Dacă va alege să facă o meserie, să aibă o profesie pe zona asta, îl vor ajuta toate. Și pregătirea lui pe partea de IT, pentru că el vrea să facă animație, vrea să fie un fel de James Cameron, să facă „Avatar”. Așa că îl vor ajuta toate, inclusiv partea de actorie, inclusiv partea de producție, absolut tot ce învață de la mine în perioada asta”, a spus Cătălina Grama pentru Ego.ro

Citește și:
Cum a apărut Ianca, fiica lui Răzvan Simion, la nunta prezentatorului cu Daliana Răducan. Tânăra a atras toate privirile

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people