A treia echipă eliminată de la Asia Express – Drumul Zeilor. Ce vedete au părăsit competiția: „Despărțirile sunt super apăsătoare aici”(VIDEO)

Emoțiile s-au menținut la cote maxime la Asia Express - Drumul Zeilor.

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Zeilor, un traseu uluitor ce traversează trei țări, provocând concurenții la un un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia, spectaculosul itinerar va testa limitele participanților într-o aventură fără egal.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care au pornit în acest sezon Asia Express, într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

A treia echipă eliminată de la Asia Express – Drumul Zeilor

În cursa pentru ultima șansă au intrat trei echipe, după un vot tensionat, care a scos la iveală tensiunile dintre unele echipe, dar și alianțe puternice.

Adrian Nartea și Cosmin, Victor și Selina, Oana și Mișu au fost cele trei echipe care s-au întrecut în cursa pentru ultima șansă la Asia Express, sezonul 7, în ediția 21 din 2 octombrie 2024.

Victor și Selina, Adi și Cosmin – echipele de pe ultimele două locuri în clasament – au intrat direct la cursa pentru ultima șansă. Cea de-a treia echipă care a intrat la cursa pentru ultima șansă a fost cea formată din Oana și Mișu, ei fiind votați de celelalte echipe.

Prima misiune a avut loc în cea mai mare piață din regiune, acolo unde au avut de găsit comoară ascunsă într-unul dintre depozite. Însă, pentru a descoperi cifrul au avut de căutat multe detalii aflate în respetiva piață. Pentru următoarea misiune, cele trei echipe au ajuns în Valea Cositorului într-un parc de aventură cu un pesisaj superb și au învățat să extragă cositor. Cea de-a treia probă din cursa pentru ultima șansă din primul stage în Malaezia i-a pus pe concurenți față în față cu înțelepciunea lui Confucius.

În continuare, echipele au ajuns la într-un cartier cu picturi murale de unde au putut afla următoarea destinație. Acolo, ei au învățat să taie pomelo în stilul tradițional din Malaezia, iar apoi au avut de vândut mai multe bucăți. Totul a culminat cu ultima probă, în cadrul căreia echipele au fost nevoite să repare un radio pentru a afla punctul de întâlnire cu Irina Fodor.

Prima echipă ajunsă la Irina Fodor a fost cea formată din Adi și Cosmin, urmați de Oana și Mișu. Victor Slav și iubita lui au pierdut cursa pentru ultima șansă și s-au aflat în situația de a vedea dacă zeul din cufăr este roșu sau verde.

„E roșu. Îmi pare rău”, a anunțat prezentatoarea.

Momentul a fost extrem de încărcat de emoții și mulți au izbucnit în lacrimi când au aflat ce echipă părăsește competiția după.

„M-am uitat la Carmen. Ea cred că a început să plângă înaintea mea și când am văzut-o pe ea…”, a spus Selina plângând. „Despărțirile sunt super apăsătoare aici”.

„Chiar nu m-am așteptat la așa reacție. Mă faceți să fiu așa un plângăcios. Plângeți toți. Nu se vede în spatele camerei. Mai sunt câțiva”, a spus emoționat Victor Slav.

Citește și:
Andreea Ibacka, dezvăluiri despre cum i s-a schimbat viața după ce a ajuns celebră: „Momentele mele de divă…'

Foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people