A treia echipă care a fost eliminată din America Express sezonul 6: „Mai aveam multe de arătat în concursul ăsta” (VIDEO)

Finalul cursei pentru ultima șansă a adus a treia eliminare din acest sezon.

A treia echipă care a fost eliminată din America Express sezonul 6: "Mai aveam multe de arătat în concursul ăsta" (VIDEO)

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorilor, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

A treia echipă care a fost eliminată din competiție

Trei echipe s-au întrecut la cursa pentru ultima șansă ce a adus numeroase probe în care s-a testat din plin curajul, în ediția America Express sezonul 6, din 22 noiembrie 2023. Este vorba despre Alexia & Aris Eram,Iuliana Pepene & Sonia Simionov și Romică & Cătălin Țociu.

Cele trei echipe au dat tot ce au avut mai bun pe traseu pentru a rămâne în competiție, însă finalul cursei pentru ultima șansă a adus a treia eliminare din acest sezon.

„Am ajuns la jumătate și nu numai la jumătatea întregului parcurs, ci și la jumătatea parcursului prin Ecuador. Mai avem aici doar două etape, iar apoi continuăm cursa către Buenos Aires”, a anunțat Irina Fodor înainte de a dezvălui cine a ajuns pe ultimul loc.

Alexia și Aris Eram au fost prima echipă care a ajuns la Irina Fodor. Cea de-a doua echipă care a ajuns a fost formată, spre surpriza tuturor concurenților, din Romică și Cătălin Țociu.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Ultima echipă ajunsă la Irina Fodor a fost formată din Iuliana Pepene și Sonia Simionov. „Pe mine nu m-a impactat vestea cât m-au impactat privirile celorlalți, care nu se așteptau”, a spus Iuliana Pepene.

Din păcate pentru Iuliana Pepene și Sonia Simionov, de această dată cufărul adăpostea un soare roșu, ceea ce a însemnat eliminarea lor din competiție.

„Noi ne-am bucurat, ne-a plăcut. N-am fost tristă! Am avut un strop, așa, de dezamăgire, pentru că știu că mai aveam multe de arătat în concursul ăsta și o mare de bucurie că o să ajung acasă. Îmi e dor de casă!”, a spus Iuliana Pepene.

„Nu e un moment de bucurie, dar nici un moment de tristețe. Mergem acasă, eu o să mă duc la restaurantul meu preferat, o să aleg un homar viu și o să cer să mi se facă fript, așa cum îmi place mie cel mai mult. Mie îmi pare rău doar pentru că sunt convinsă că mai aveam lucruri de demonstrat amândouă. Suntem super mândre de noi!”, a spus Sonia Simionov.

Citește și:
Ce decizie a luat Simona Pătruleasa, după 15 ani de căsnicie: „Nu am negociat nimic'

Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people