A șasea echipă care a fost eliminată din America Express sezonul 6: „Pentru noi, tot ce s-a întâmplat a fost la superlativ” (VIDEO)

Finalul cursei pentru ultima șansă a adus a șasea eliminare din acest sezon.

A șasea echipă care a fost eliminată din America Express sezonul 6: "Pentru noi, tot ce s-a întâmplat a fost la superlativ" (VIDEO)

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorilor, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

Ce echipă a câștigat biletul de aur spre Buenos Aires

Ultima zi a semifinalei din competiția de pe Drumul Soarelui a început cu cel mai important careu de până acum în acest sezon: Irina Fodor a anunțat echipa câștigătoare a biletului de aur, care duce direct spre Buenos Aires.

Pe primul loc la Irina Fodor au ajuns Laura Giurcanu și Sânziana Negru, dar nu au făcut ultima probă așa cum ar fi trebuit, a anunțat prezentatoarea TV.

„După cum știți, trebuia să faceți un videoclip după o referință. Nu v-am dat referința doar pentru a învăța un dans, am vrut să văd dacă spiritul întregii zile a fost înțeles de către voi. Este vorba de spiritul bomberos. (…) Trebuiau să aștepte aprobarea mea, trebuiau să aștepte să le spun ce nu e bine și ce trebuie făcut, nici măcar nu au verificat videoclipul. Au folosit doi băieți de 17 ani, au făcut coregrafia în linie și nu cu unii în spatele celorlalți așa cum era referința, au fugit la mine. Nu ați primit niciun mesaj pentru că ați fugit de acolo, adică ați refuzat să așteptați un mesaj. Voi ar fi trebuit să primiți doi Maradona pentru că ați venit la mine primele. Un Maradona s-a reportat pentru locul doi, care a avut și cel mai bun videoclip, adică Romică și Cătălin (…)”, anunță Irina Fodor.

După bilanțul sfințișorilor Irina Fodor a anunțat echipa câștigătoare a biletului de aur, care asigură locul în finala sezonului 6 America Express: Alexia și Aris Eram. La cursa pentru ultima șansă au intrat echipele Vlad Huidu și Giulia Anghelescu, Cătălin și Romică Țociu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

A șasea echipă care a fost eliminată din competiție

După o cursă complicată la ultima șansă, concurenții au ajuns rând pe rând la Irina Fodor. Cursa de bilanț pe 20 decembrie s-a dat între echipele Romică și Cătălin Țociu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Vlad Huidu și Giulia Anghelescu.

A fost cursa de bilanț, cursa intensă la finalul căreia una dintre cele trei echipe ajunse la ultima șansă a spus rămas-bun aventurii America Express.

„O să deschid cutia pentru că nu cred că ea mai conține un secret pentru cineva! Era clar, nu avem de ce să ne ascundem! În finală intră doar trei cupluri, trei perechi! Este ultima oară când deschid această cutie, este ultima oară când vedem Soarele, fie el roșu sau verde, în această formă, așa că Laura și Sânziana, felicitări, sunteți în finala America Express, sezonul 6!”, a spus Irina Fodor. „Da, Giulia și Vlad, sunteți în finală!”, a anunțat cu suspans prezentatoarea TV.

Ultima pereche sosită la Irina Fodor a spus adio aventurii. Romică Țociu și Cătălin Țociu au fost eliminați!

„Nici nu mă așteptam la toate cuvintele frumoase. Au vorbit așa de frumos. Le mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase și le mai mulțumesc pentru un alt lucru, că știu că fie prieteni, că știu să fiu gașcă, că știu să joace frumos. Pentru noi tot ce s-a întâmplat în America Express a fost la superlativ! Nu am crezut o clipă, mă repet, că am să pot să îmi întrec toate fricile pe care le-am avut, la care nici nu mă gândeam… Deci dacă cineva îmi spunea mie că eu fac traseul ăla la pompieri… îl băteam! A fost o adevărată performanță, pentru că trebuie să ai niște calități să ajungi până în stage-ul 9. E foarte complicat și totuși noi doi am găsit cheia! (…) Noi le urăm succes și cel mai bun să câștige”, a mărturisit Romică Țociu.

Pe 27 decembrie, de la ora 20:30, finaliștii dau tot ce au mai bun pentru a demonstra că pot cuceri Drumul Soarelui și titlul de câștigători ai Marii Finale America Express sezonul 6. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro se anunță a fi aprigă și de această dată.

Citește și:
Ce decizie a luat Simona Pătruleasa, după 15 ani de căsnicie: „Nu am negociat nimic'

Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people