A doua eliminare de la Survivor All Stars! Ce vedetă a părăsit competiția: „O lecție de viață”

A fost o seară încărcată în cel mai puternic sezon din reality show-ul care testează limitele participanților și care-i trece pe toți cei care se uită prin cele mai puternice emoții!

A doua eliminare de la Survivor All Stars! Ce vedetă a părăsit competiția: "O lecție de viață"

Sezonul suprem, sezonul care îi aduce în fața telespectatorilor pe cei mai puternici concurenți care au scris istoria show-ului Survivor până la acest moment! Survivor România All Stars a pregătit fanilor unele dintre cele mai puternice provocări de până acum!

Din 16 ianuarie, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, Daniel Pavel le aduce celor de acasă un show ce nu trebuie ratat. Faimoșii și Războinicii sunt pregătiți să ducă lupta la cel mai înalt nivel, să ajungă în finală și să câștige marele premiu.

Faimoșii sunt Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4). După eliminarea Andreei Tonciu, Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu s-au alăturat echipei.

De cealaltă parte, echipa Războinicilor este formată din: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1). Ulterior, echipa Războinicilor s-a mărit cu doi noi concurenți: Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu.

A doua eliminare de la Survivor România All Stars! Ce vedetă a părăsit competiția

Cea de-a doua săptămână a sezonului suprem din cel mai puternic reality show din lume a ajuns la sfârșit! După ce triburile au dat bătălii importante pentru provizii, imunitate și recompense, aseară, o nouă concurentă a văzut cum făclia i-a fost stinsă și a părăsit show-ul. Telespectatorii au trăit cu sufletul la gură fiecare moment și au fost constant cu ochii pe Survivor All Stars!

Prima parte a ediției a adus un joc de recompensă, cu un scor apropiat de cel de săptămâna trecută. Războinicii s-au impus cu 5-2 și s-au bucurat de brioșe și cafea, în timp ce Faimoșii nu doar că au fost nevoiți să se accepte înfrânți, dar au și văzut cum Roxana Nemeș a suferit o accidentare în timpul probei. „Pierdem pentru că echipa noastră nu-i echipă”, a ținut Zanni să sublinieze după această nouă nereușită.

La Consiliul tribal, tot Faimoșii s-au aflat în centrul atenției, odată ce a început etapa nominalizărilor. Votul de grup a trimis-o, pentru a doua la rând, pe Roxana Nemeș la Duel, în timp ce Jorge, purtătorul de colan, a decis ca adversară să-i fie Elena Ionescu.

„Eu știam. E o strategie la mijloc. Ei, de fapt, mă iubesc, dar s-au gândit că e mai bine acasă. Dacă o luăm pe plan sportiv, este o decizie corectă, pentru că până acum nu am adus puncte. Și eu sunt lihnită, îi înțeleg perfect. Dacă se lua în funcție de prietenii, nu era corect, pentru că ne înțelegem okay. Da, mă așteptam. Știam. O să treacă”, a declarat Roxana Nemeș.

În ciuda accidentării suferite cu puțin timp în urmă, Roxana a dat totul la joc și a reușit o nouă victorie care-i asigură continuitatea în emisiune.

„Ăsta-i Survivor și mă bucur din suflet că am făcut parte din experiența asta. O lecție de viață. Important e să plecați de aici oameni frumoși și un Faimos, cel mai bun, să vină acasă cu trofeul. Mă bucur mult că v-am cunoscut. Mă bucur că am avut, într-un final, o echipă frumoasă”, a declarat Elena Ionescu.

Câți bani ar fi câștigat Elena Ionescu pentru participarea la Survivor All Stars

Elena Ionescu a câștigat primul sezon Survivor România și aseară și-a păstrat zâmbetul pe buze până la final, deși a fost eliminată din competiție. În anul 2020, Elena Ionescu a câștigat primul sezon Survivor, care la acea vreme era difuzat de Kanal D și a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Artista a reușit să reziste la Survivor România doar două săptămâni, însă pentru participarea ei ar fi obținut o sumă importantă. Potrivit Cancan.ro, Elena Ionescu a fost recompensată cu câte 5.000 de euro pentru fiecare săptămână, deci a revenit în România cu 10.000 de euro.

Citește și:
Giulia Anghelescu, imagine emoționantă alături de familie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people