A cincea echipă care a fost eliminată din America Express sezonul 6: „Această experiență ne-a făcut să ne cunoaștem mai bine” (VIDEO)

Finalul cursei pentru ultima șansă a adus a cincea eliminare din acest sezon.

A cincea echipă care a fost eliminată din America Express sezonul 6: "Această experiență ne-a făcut să ne cunoaștem mai bine" (VIDEO)

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorilor, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

A cincea echipă care a fost eliminată din competiție

Cursa pentru ultima șansă a etapei a opta i-a aliniat la start pe Aris și Alexia Eram, Iulia Albu și Mike, dar și Romică și Cătălin Țociu, cea de-a treia echipă fiind votată de ceilalți să intre în această întrecere. Scopul principal al misiunilor din cursă a fost o cauză nobilă: în Cordoba, un oraș argentianian universitar, fiecare echipă a ajutat un student nevoiaș să-și organizeze petrecerea de absolvire.

La finalul întrecerii cu cele mai multe misiuni de până acum la ultima șansă, Iulia Albu și Mike au ajuns pe ultimul loc la Irina.

„Știu că este o seară grea pentru voi toți și nu vreau să ne despărțim de nimeni. Niciuna dintre aceste trei perechi nu merită să plece acasă!”, a anunțat Irina Fodor.

Soarele răsărit din cufăr a fost însă roșu, culoarea care a spus „stop joc” pentru cei doi concurenți. Astfel, Iulia și Mike au părăsit aseară competiția, înainte de etapa semifinală.

„Mulțumim pentru această experiență tuturor. Suntem, cu siguranță, mai bogați. Această experiență ne-a făcut să ne cunoaștem mai bine”, a declarat Iulia Albu.

„Nu aveam nicio surpriză, eu deja am pus pariu. Am câștigat două sticle de vin”, a spus Mike.

Cele patru echipe care au intrat în etapa semifinală a celui mai dur reality show din România sunt: Giulia și Vlad Huidu, Romică și Cătălin Țociu, Aris și Alexia Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

„Orice urmează de-acum, pentru noi va fi o bucurie”, a declarat Giulia. „Pentru mine și Cătălin înseamnă că mai avem resurse pentru semifinală, înseamnă că încă nu ne-am spus ultimul cuvânt și că am fost o echipă foarte tare”, a spus cu entuziasm Romică Țociu. „Noi suntem puternice și putem să facem față unei competiții între cei mai puternici”, a punctat Sânziana Negru. De partea cealaltă, Alexia Eram și-a mărturisit îngrijorarea, nemulțumită fiind de parcursul ei și al lui Aris la ultima șansă: „Dacă nu ne revenim, sigur nu mai rezistăm în această competiție”.

Citește și:
Ce decizie a luat Simona Pătruleasa, după 15 ani de căsnicie: „Nu am negociat nimic'

Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people