Rihanna, tinuta scandaloasa pe covorul rosu

Suntem cu totii obisnuiti cu stilul vestimentar excentric al Rihannei si credem ca nimic nu ne mai poate surprinde.Ei bine, iata ca artista ne-a uimit din nou!

Rihanna, tinuta scandaloasa pe covorul rosu

Rihanna a participat la CFDA Fashion Awards, unde , de altfel,  a primit si premiul Fashion Icon'. Tinuta pe care a ales-o cantareata, sau mai bine spus stilistul sau, a fost una cu totul speciala.

Este vorba despre o rochie Adam Selman facuta din aproximativ 216.000 cristale Swarowsky care a permis tuturor sa vada fiecare centimentru din silueta Rihannei.

Mel Ottenberg, stilistul Rihannei, a declarat pentru Style.com: Este foarte dezbracata! Nu stiu daca este socant, pentru ca eu sunt tot timpul langa ea si nu imi dau seama. I-am spus cu ceva timp in urma ca este pregatita sa poarte aceasta rochie. O intreaga echipa a lucrat foarte multe ore pentru ultimele retusuri.'

Adam Selman, designer-ul controversatei rochii, a spus ca totul a fost intentionat. Rochia este ca o plasa de pescuit plina de cristale. Dar moda inseamna frumusete, si silueta feminina face parte din acest lucru.'

Voi ce credeti? Este alegerea Rihannei exagerata sau se potriveste cu imaginea ei nonconformista?

Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people