Pe strada General Berthelot, Nr. 44, in centrul Capitalei, s-a deschis un nou restaurant - Restaurant Maxim.
Nascut intr-o casa boiereasca, din dorinta de a oferi o alternativa celor care cauta calitate, arome unice, prospetime si servire ireprosabila, Restaurantul Maxim isi surprinde clientii prin eleganta, rafinament si prin aromele mediteraneene cu influente Nouvelle Cuisine, atent si fabulos manuite de Chef de Cuisine – Maria Ungureanu.
Creat pentru a redefini o zona cu farmec a Bucurestiului de altadata – parcul Cismigiu, unde lumea buna iesea odinioara la promenada, Restaurantul Maxim este cel mai bun motiv de evadare intr-o oaza de relaxare si ospitalitate, fiind ideal atat pentru intalniri de afaceri, cine festive, intruniri si seminarii, cat si pentru cocktail party-uri, botezuri si nunti intime, punanad la dispozitie o terasa cu o capacitate de 80-100 de persoane si un interior elegant, intim si primitor.
Ceea ce scoate spatiul si serviciile din zona banalului este insasi oferta culinara, coordonata de Maria Ungureanu, un priceput maestru bucatar, cu o vasta experienta in bucataria internationala, ce nu refuza nicio provocare, gatind mereu din suflet pentru clientii sai.
Specificul bucatariei Restaurant Maxim va surprinde prin diversitate, prin tehnicile de preparare si prin ingredientele 100% naturale folosite.