Renumitul star din filmul Transformers, Shia LaBeouf a fost arestat!

Actorul american Shia LaBeouf a fost arestat de catre politia din New York in timpul unui spectacol de teatru de pe Broadway, deoarece avea un comportament turbulent.

Renumitul star din filmul Transformers, Shia LaBeouf a fost arestat!

Shia LaBeouf a fost escortat afara din cladirea teatrului Studio 54 in timpul pauzei dintre actele spectacolului Cabaret', fiind fotografiat de catre un martor purtand catuse la maini. Poza a fost ulterior postata pe Instagram.

Conform persoanelor care se aflau in sala, Shia LaBeouf, in varsta de 28 de ani, a fumat tigari pe durata primului act al spectacolului, in care joaca actrita Michelle Williams, a vorbit tare si chiar a lovit unele persoane din audienta. De asemenea, actorul din „Nymphomaniac” ar fi refuzat sa se aseze in timpul spectacolului.

Dupa ce ar fi fost incatusat de catre politisti, Shia LaBeouf i-ar fi injurat si scuipat, provocandu-i pe oamenii legii sa-i puna o masca pe fata. Acesta a fost acuzat in mod oficial de afisarea unui comportament turbulent si incalcarea proprietatii private si se afla in continuare in arestul politiei din New York.

Aceasta nu este prima oara cand actorul are probleme cu legea, primul sau arest fiind in 2005, dupa ce si-ar fi atacat un vecin. Shia LaBeouf a starnit si nenumarate controverse si din cauza unor declaratii socante si comportamentului sau bizar pe covorul rosu.

Natalia Muntean
Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people