Justin Timberlake nu da sfaturi in amor

Justin Timberlake recunoaste ca nu se pricepe atunci cand este vorba de a da sfaturi de iubire, probabil si din cauza faptului ca este single.

Justin Timberlake nu da sfaturi in amor

Cantaretul a avut prietene celebre printre care se numara Britney Spears, Cameron Diaz si Jessica Biel, dar sustine ca nu este persoana cea mai potrivita pentru a da sfaturi legate de relatiile celor din jur.

Chiar nu ar trebui sa dau sfaturi in ceea ce priveste dragostea. Da, ascultati de un tanar single…Da, o sa mearga!' a declarat la premiera ultimului film in care joaca, Friends for Benefits'.

Interpretul hit-ului Cry Me a River' crede ca sexul ocazional nu este un lucru bun si ca se dezbate prea mult decizia lui de a ramane single.

Daca doua persoane devin intime, la un moment dat una dintre ele va incepe sa simta ceva pentru cealalta. Este o idee foarte buna pana cand nu devine o idee foarte proasta. Si asta se poate intampla foarte repede. La momentul de fata imi savurez viata si oriunde drumul meu va ajunge o sa fie bine ', a declarat el.

Dupa despartirea cu Jessica Biel s-a spus ca starul, in varsta de 30 de ani, a avut o relatie cu actrita din filmul Tron Legacy' Olivia Wilde si co-starul din Friends for Benefits' Mila Kunis, dar el sustine ca este doar bun prieten' cu ambele.

Liberta Errani

Foto: image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people