Joseph Morgan, starul din serialul The Originals, vorbeste despre casnicie

Serialul "The Originals" se intoarce pe micile ecrane iar Joseph Morgan, unul dintre cei mai sexy actori ai momentului, vorbeste despre noutatile pe care acesta le aduce dar si despre viata personala si despre casnicia sa.

Joseph Morgan, starul din serialul The Originals, vorbeste despre casnicie

In 2015  Joseph isi propune sa experimenteze ceva putin diferit de orice a incercat pana acum. Desi admite ca ii este frica de inaltimi, skydiving-ul este pe lista lui de lucruri ce trebuie incercate. Si pentru ca sotia sa, Persia, i-a cumparat de Craciun o chitara electrica, el vrea sa se apuce din nou de cantat.

Pe langa chitara, sportul este si el pe lista, pentru ca, dupa spusele sale, nu se stie niciodata cand va trebui sa filmeze o scena la bustul gol. E nevoie sa fie pregatit pentru orice, in orice moment!

Pe plan emotional lucrurile nici ca puteau sta mai bine! Desi Joseph nu s-ar fi imaginat prea curand ca fiind un barbat insurat, faptul ca a intalnit-o pe Persia, o femeie interesata si plina de pasiune, i-a schimbat toata perceptia asupra ideii de a avea o sotie. Cuplul se intelege mai bine ca niciodata, desi ei locuiau impreuna inca de dinainte sa isi oficializeze iubirea.

„Nu credeam vreodata ca o sa ma insor. Nu eram impotriva ideii, parintii mei au fost casatoriti pana in momentul in care a decedat tatal meu, insa intotdeauna am crezut despre casnicie ca este un lucru pe care il fac numai oamenii de moda veche”, a declarat Morgan.

Auzim de multe ori expresia polii opusi se atrag'. Totusi, in cazul celor doi acest principiu nu se prea aplica. „Avem foarte multe lucruri in comun. Facem aproape orice impreuna. Suntem cam co-dependenti”, a subliniat actorul.

Text: Maracineanu Teodora
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people