Inka este o bautura cu ingrediente nutritive naturale si sanatoase, obtinuta din cereale prajite precum orz, grau dar si cicoare. Este fabricata din produse de cea mai inalta calitate care, prin prajire si uscare, devin o pulbere solubila, usor si rapid de pregatit, cu gust si aroma delicate.
Atunci cand in 1971 specialistii polonezi au elaborat ingredientele si tehnologia de productie a Inka, e posibil ca nimeni sa nu fi presupus ca va deveni atat de populara. Cafeaua de cereale delicata din ingrediente naturale a fost apreciata nu numai in Polonia ci si in multe tari din intreaga lume – peste tot acolo unde conteaza gustul si caracterul sanatos al produselor. De multi ani, Inka ne insoteste la mesele in familie, care permit formarea de legaturi puternice intre membrii acesteia.
Cafeaua de cereale Inka este o alternativa perfecta pentru ceai, cafea si cacao. Inka cu lapte este o bautura hranitoare, care asigura carbohidratii indispensabili pentru functionarea corespunzatoare a organismului si care sunt atat de necesari: calciu, proteine si, nu in ultimul rand, fibre alimentare solubile care, datorita proprietatilor valoroase, ajuta in procesul de digestie si metabolism si permit pastrarea unei flore bacteriene intestinale echilibrate.
Ingredientele principale ale Inka reprezinta baza alimentatiei corespunzatoare:
Grau si orz:
Cicoarea: