Realizatdupa o reteta 100% romaneasca, Das Kaskavaleste o nouaabordare a ubergustuluisi vine in treistadiidiferite de maturare.
Produs din ingrediente naturale, fara conservanti sau coloranti, cascavalul Muller este disponibil in trei variante: proaspat, semi-maturat si maturat. Fiecare dintre acestea are un uber gust diferit, dat de stadiile diferite de maturare – 15 zile, 30 de zile sau 60 de zile. Das Kaskaval ofera o calitate premium si a fost creat pornind de la gusturile consumatorilor romani, dupa rigori germane.
Gratinat, razuit sau cuburi in salate, sandwich-uri, sub forma de gustari sau aperitive rapide – indiferent de ce vrei sa pregatesti pentru cei dragi, una dintre variantele Das Kaskaval se va asorta perfect oricarei combinatii.
O alta inovatie cu care vine noul cascaval Muller este forma de prezentare – un ambalaj resigilabil, ce mentine prospetimea produsului. In plus, ambalajul se bucura de un design nou, ce combina printul lucios cu cel mat.