Das Kaskaval, primul cascaval Muller

Realizatdupa o reteta 100% romaneasca, Das Kaskavaleste o nouaabordare a ubergustuluisi vine in treistadiidiferite de maturare.

Das Kaskaval, primul cascaval Muller

Produs din ingrediente naturale, fara conservanti sau coloranti, cascavalul Muller este disponibil in trei variante: proaspat, semi-maturat si maturat. Fiecare dintre acestea are un uber gust diferit, dat de stadiile diferite de maturare – 15 zile, 30 de zile sau 60 de zile. Das Kaskaval ofera o calitate premium si a fost creat pornind de la gusturile consumatorilor romani, dupa rigori germane.

Gratinat, razuit sau cuburi in salate, sandwich-uri, sub forma de gustari sau aperitive rapide – indiferent de ce vrei sa pregatesti pentru cei dragi, una dintre variantele Das Kaskaval se va asorta perfect oricarei combinatii.

O alta inovatie cu care vine noul cascaval Muller este forma de prezentare – un ambalaj resigilabil, ce mentine prospetimea produsului. In plus, ambalajul se bucura de un design nou, ce combina printul lucios cu cel mat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din stiri si recomandari