Gisele Bundchen si Tom Brady au un bucatar ce le pregateste fiecare masa, iar acesta a dezvaluit intr-un interviu recent care este dieta celor doua staruri si ce ingrediente nu foloseste niciodata in mancarea acestora.
Dieta lor este foarte diferita de dieta traditionala americana. Dar, daca mananci doar zahar si carbohidrati, asa cum multi oameni fac, corpul tau va deveni atat de acidic incat vei declansa o serie de afectiuni. Zaharul este foarte nociv, si lumea trebuie sa inteleaga asta', a declarat Allen Campbell, bucatarul lor.
Acesta a mai precizat ca 80% din dieta lor consta in legume si cereale integrale precum orezul brun, quinoa, mei si fasole. „Cumpar mereu cele mai proaspete legume, daca nu sunt organice nu vor fi folosite”, a completat Campbell in interviul acordat Boston.com. „Restul de 20% consta in carne slaba de pui, friptura de vita hranita cu iarba, rata din cand in cand si peste, in special somon salbatic”.
Ingredientele pe care Gisele si Tom le evita sunt zaharul alb, faina alba, glutamatul de monosodiu (sarea chinezeasca sau MSG). Bucatarul lor foloseste ulei de masline extravirgin, insa nu il incalzeste niciodata, gatind doar cu ulei de cocos. Uleiul de floarea soarelui sau de rapita se transforma in grasimi saturate la temperaturi ridicate. Pentru un plus de gust, el adauga mancarii sare roz de Himalaya, evitand-o pe cea iodata.
„Cei doi evita si cafeaua sau cofeina, lactatele si ciupercile. Copiii mananca fructe, Tom nu prea, folosind banane doar in smoothie-uri”, a adaugat Campbell.
Text: Vanessa Ciudin
Foto: Arhiva Revistei ELLE