Daca ai cutreierat lumea in lung si-n lat in cautarea fripturii perfecte, sau daca ai dezvoltat o pasiune pentru carnea de vita, Barbizon Steak House este locul ideal unde poti lua o masa care sa-ti aline atat stomacul, cat si, mai ales, sufletul.
Amplasat in nord, la parterul hotelului Pullman Bucharest World Center, acest restaurant ofera o interpretare rafinata a fripturii de vita traditionala, avand totodata un design deosebit, combinand rosul aprins cu negrul si avand propria sa bucatarie pentru reprezentatii. Cu o capacitate de 70 locuri si o ambianta sofisticata, Barbizon Steak House poate fi locatia perfecta pentru evenimente corporatiste sau private, nefiind obligatoriu ca oaspetii restaurantului sa fie neaparat si clienti ai hotelului.
Asadar, daca iubesti gastronomia fina si iti doresti sa gasesti locul perfect pentru a savura o friptura frageda si suculenta, Barbizon iti pune la dispozitie atat o zona pentru fumatori, cat si una pentru nefumatori, fiind separate deosebit de eficient.
Dumitru Bucsa, bucatarul sef al Barbizon Steak House, a stabilit un nou standard de excelenta culinara pentru restaurantele bucurestene dedicate fripturilor, creand in permanenta sortimente de mancare care mai de care de inovative si creative, supraveghind achizitia tuturor ingredientelor si lucrand indeaproape cu experti in vinuri pentru a asigura combinatia ideala dintre friptura perfecta si vin. Desi se bucura de nenumarate critici pozitive, Dumitru Bucsa nu se multumeste cu laurii, ci isi doreste ca fiecare persoana care trece pragul restaurantului sau, sa traiasca o experienta culinara deosebita, savurand atat preparatele din carne, cat si celelalte specialitati.
Condus de dorinta de a-si surprinde mereu oaspetii, bucatarul sef Dumitru Bucsa are grija sa schimbe meniul in fiecare sezon. Astfel, in aceasta toamna, este foarte mandru sa anunte cea mai noua specialitate a sa: friptura de bizon, unde bizonul este importat direct din SUA. Daca te intrebi ce gust si ce aspect are friptura perfecta, lasa-te condus spre ambianta intima si calduroasa a Bizon Steak House pentru a te bucura nu doar de o masa gustoasa, ci de o calatorie.
Stefania Ciuca