Purtand sloganul “Calea spre echilibru” si beneficiind de sprijinul Institutului de Bioresurse Alimentare, produsele din gama SantiVia produse de Angst se adreseaza persoanelor preocupate de o alimentatie sanatoasa si reprezinta rezultatul a aproximativ 5 ani de cercetari si dezvoltari in domeniu.
Preparate in perioade de timp separate de celelalte game de produse Angst, produsele din gama SantiVia cuprind crenvursti de pui, sunca Praga de curcan, sunca mediteraneana, rulada de curcan, vita in aspic, pate fin din ficatei de pui si se caracterizeaza printr-un nivel redus de sare si grasimi, constituind in acelasi timp o sursa bogata de proteine.
Grupul Angst Romania este specializat in preparate de inalta calitate din carne de porc, vita, pasare si oaie si include fabrica de preparate din carne din Buftea, ce produce specialitati din carne de porc, vita, pasare si oaie, o unitate de productie pentru mezeluri crud-uscate (Salsi Sinaia) si o fabrica de produse lactate (Swissland Mereni).
Retetele intrebuintate la prepararea specialitatilor Angst sunt preponderent traditionale dar si internationale, special pregatite pentru restaurantele cu specific.
In prezent, Angst detine 24 de magazine in Romania.
Institutul de Bioresurse Alimentare (IBA) functioneaza ca laborator de referinta in Romania, sub coordonarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale dar pe baza de gestiune economica si autonomie financiara.
In cadrul IBA se deruleaza proiecte ample la nivel national si international ce au ca scop calitatea produselor agroalimentare si controlul acesteia. Din 2000 si pana in prezent, IBA Bucuresti a fost implicat in 20 de proiecte europene si a participat la 16 proiecte de cercetare in domeniul calitatii produselor agroalimentare.