Actrita Evan Rachel Wood a fost data in judecata pentru 30 de milioane de dolari

Reprezentantul lui Evan Rachel Wood declara ca procesul de 30 de milioane de dolari este absurd.

Actrita Evan Rachel Wood a fost data in judecata pentru 30 de milioane de dolari

Evan Rachel Wood a fost data in judecata de producatorii filmului 10 Things I Hate About Life pentru suma de 30 de milioane de dolari. Motivul il constituie renuntarea actritei la proiect.

Evan, in varsta de 26 de ani, a fost platita in noiembrie 2012 cu 300,000 de dolari, iar in ianuarie 2014 dupa 4 ore de filmare, productia a fost oprita pe neasteptate. Cand producatorii au fost pregatiti sa reporneasca fimarile in februarie, Evan a declarat ca este incapabila sa continuie pana in noiembrie din motive personale (a anuntat ca este insarcinata imediat dupa ce s-au oprit filmarile).

Procesul este absurd si o tactica de atac din partea unor producatori cu probleme financiare', a declarat reprezentatntul lui Rachel. Productia s-a inchis in februarie 2013 cand producatorii au ramas fara bani. Chiar si dupa asta, Evan a fost de acord sa revina pe platourile de filmare in noimbrie 2013, perioada in care producatorii sa aiba timp sa rezolve toate problemele. Totusi acest lucru nu s-a intamplat si nici nu au platit-o pe Evan.

Nici promisiunile ca vor reincepe filmarea si nici plata lui Evan nu au fost onorate. Este de-ajuns. Nu Evan, ci producatorii sunt cei care au incalcat contractul', a mai spus reprezentantul actritei.

Text: Andreea Trifas
Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people