Vedete care nu știau că se întâlnesc cu persoane faimoase

Poveștile de dragoste ale acestor cupluri au început într-un mod interesant.

Cuplurile de celebrități au povești care mai de care mai surprinzătoare legate de felul în care s-au întâlnit. Unele vedete n-au avut nici cea mai mică idee la început că persoanele cu care se întâlnesc sunt, de fapt, cunoscute de o lume întreagă. 

1. Kaley Cuoco și Tom Pelphrey

Tom Pelphrey nu se uitase la The Big Bang Theory atunci când a cunoscut-o pe Kaley Cuoco. Când actrița a făcut cunoștință cu familia lui, actorul a aflat atunci că partenera lui a interpretat-o pe Penny. „Când am dus-o prima dată pe Kaley în New Jersey pentru a-mi cunoaște familia și prietenii, partenerul mamei mele – care se pare că era un fan The Big Bang Theory – era acolo și îi tot spunea Penny. Nu aveam nicio idee ce se întâmplă”, a declarat Tom Pelphrey pentru revista W. 

2. Lily Allen și David Harbour

Aplicația Raya i-a adus împreună pe Lily Allen și David Harbour. Cântăreața a remarcat că într-una dintre imaginile de pe profilul lui, acesta era îmbrăcat într-o uniformă de polițist. Era, de fapt, o imagine din Stranger Things, însă ea nu văzuse, așa că nu și-a dat seama că David Harbour joacă într-un serial popular. 

3. Nina Dobrev și Shaun White

Shaun White a realizat că Nina Dobrev este faimoasă la scurtă vreme după prima lor întâlnire. După un eveniment la care au vorbit mai mult, au decis să iasă la cină, iar la restaurant Shaun White a observat că angajații doresc să facă poze cu actrița și nu a înțeles exact de ce. 

4. Naomi Osaka și Cordae

Naomi Osaka și Cordae s-au cunoscut la un meci de baschet al echipei LA Clippers. Când s-au întâlnit, rapper-ul nu știa cine este, de fapt, jucătoarea de tenis. Cordae a menționat pentru GQ că tenisul nu era sportul lui preferat și că nu l-a interesat foarte mult. 

5. Kristen Bell și Dax Shepard

Kristen Bell l-a întâlnit pe Dax Shepard la o cină cu ocazia zilei de naștere a unui prieten comun. La vremea respectivă, actorul era în centrul atenției datorită serialului Punk’d, însă actrița nu știa concret cine este. „Singurul lucru pe care mi-l amintesc e că a vorbit foarte mult. N-au existat scântei. Două săptămâni mai târziu, ne-am întâlnit la un meci de hochei. Ne-am văzut și am început să flirtăm”, a povestit Kristen Bell pentru Sunday TODAY with Willie Geist.

6. Camila Alves și Matthew McConaughey

Matthew McConaughey a cunoscut-o pe Camila Alves în 2006, într-un bar. Pe moment, modelul nu l-a recunoscut pe actor deoarece avea o altă înfățișare. Cei doi s-au logodit în 2011, s-au căsătorit în iunie 2012 și au împreună trei copii. 

7. Alexis Ohanian și Serena Williams

Alexis Ohanian nu era deloc un fan al tenisului când a întâlnit-o în 2015 pentru prima dată pe Serena Williams la hotelul Cavalieri din Roma, chiar înainte de primul ei meci de la Italian Open. Însă, nici jucătoarea de tenis nu știa că l-a cunoscut chiar pe co-fondatorul Reddit. 

8. Keith Lieberthal și Julianna Marguilies

Într-un interviu pentru People, Julianna Marguilies a povestit că soțul ei, Keith Lieberthal, nu era la curent cu activitatea ei profesională atunci când s-au cunoscut în 2006. El era prins cu studiile de la drept, așa că nu știa că persoana cu care vorbea era o actriță recunoscută. 

9. Kevin și Danielle Jonas

Danielle Jonas l-a întâlnit pe Kevin Jonas în anul 2007, în timpul unei vacanțe pe care artistul o petrecea împreună cu familia lui în Bahamas. În momentul în care au făcut cunoștință, actrița nu avea idee cine sunt frații Jonas și faptul că sunt faimoși. 

10. Jonathan Owens și Simone Biles

Jonathan Owens și Simone Biles s-au cunoscut prin intermediul aplicației de dating Raya. Inițial, jucătorul de fotbal nu știa că vorbește cu o gimnastă recunoscută la nivel mondial și câștigătoare a cinci medalii la Jocurile Olimpice din 2016 pentru că nu era deloc apropiat de lumea gimnasticii. „Când am cunoscut-o, sincer, nu știam cine este”, a povestit Jonathan Owens într-un documentar. 

Citește și:
10 staruri care au făcut achiziții neașteptate cu primele lor salarii considerabile

Foto: Profimedia, Hepta, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle