Vedete care nu intenționează deloc să-și caute numele pe Google și motivele acestei decizii

Vedetele acestea nu sunt deloc preocupate să afle ce informații se regăsesc despre ele pe Google.

Unele vedete sunt recunoscute pentru discreția cu care își tratează viața personală, pe care o trăiesc dincolo de ochii curioși ai fanilor. Pentru ele, părerea altor persoane, care nu se află neapărat în cercul lor de oameni apropiați, nu cântărește atât de mult, motiv pentru care nici nu sunt interesate să afle ce ar putea să se știe despre ele de pe Google. 

1. Taylor Swift

Chiar dacă Taylor Swift nu este deloc interesată să afle ce se scrie despre ea, un alt membru al familiei ei face acest lucru în locul ei. Artista nu este curioasă și din rațiuni ce țin de dorința ei de a sta departe de presiunile din industrie. „Nu caut niciodată despre mine pe Google. Dar tatăl meu o face.”

2. Blake Lively

Blake Lively are o regulă de la care nu se abate niciodată, și anume nu are deloc dorința de a căuta informații despre ea pe Google. Actrița consideră că este un obicei toxic și care nu i-ar putea aduce nimic bun. Vedeta povestea pentru Marie Claire: „De ce aș vrea să mă văd pe internet? Mă pot uita în oglindă. Cred că este dăunător.”

3. Selena Gomez

Probabil că ai observat deja că Selena Gomez obișnuiește să facă frecvent pauze de la rețelele de socializare și să se concentreze mai mult pe proiectele personale. Actrița refuză cu vehemență să caute diverse chestiuni despre ea pe Google. „Nu am făcut asta de ani de zile. Sincer, nu pot. Sunt puternică în multe feluri, dar cred că am o inimă prea sensibilă”, a mărturisit Selena Gomez pentru Allure acum ceva timp.” 

4. Emilia Clarke

Deși este prezentă pe social media, Emilia Clarke are un principiu pe care îl respectă cu strictețe în cazul interacțiunilor ei cu rețelele sociale. Actrița a recunoscut pentru USA Today: „Am o regulă: pur și simplu nu mă caut pe Google. Sunt pe rețelele de socializare, dar nu mă uit la lucrurile în care mă etichetează alții pentru că pur și simplu m-ar da peste cap.”

5. Julia Roberts

Julia Roberts s-a împrietenit destul de târziu cu rețelele de socializare și a preferat să nu aibă conturi pe astfel de platforme. Chiar dacă a făcut pasul acesta și este activă pe Instagram, actrița nu vrea să își caute numele pe Google și vrea să se ferească de eventuale comentarii negative. „Există o anonimitate care face ca oamenii să se simtă în siguranță pentru a participa la ură”, a declarat actrița pentru Marie Claire. 

6. Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker nu își dorește sub nicio formă să se încarce cu energie negativă, iar pentru a face asta încearcă să stea departe de comentariile altor persoane la adresa ei. „Nu citesc nimic. Nu mă caut pe Google. Sunt curioasă în legătură cu tot, cu excepția a ceea ce au oamenii de spus despre mine”, după cum a declarat actrița pentru Variety. 

7. Brie Larson

Brie Larson se numără și ea printre celebritățile care n-au vrut să afle ce anume există pe Google despre ele. În cariera ei, a primit și reacții răutăcioase, iar ce a făcut a fost să nu le acorde atenție. Într-un interviu pentru Variety, actrița a recunoscut că „nu m-am căutat niciodată pe Google. Nu am avut niciodată nevoie să mă uit la internet pentru a-mi explica cine sunt.”

8. Chrissy Teigen

Momentele controversate nu au ocolit-o pe Chrissy Teigen, iar de-a lungul anilor a fost în centrul unor situații destul de aprinse. Discutând cu Vegas Magazine, ea a recunoscut că în timp a reușit să gestioneze mai ușor comentariile răutăcioase. „Am învățat cu mult timp în urmă să nu mă mai caut pe Google. Dar am citit toate comentariile de pe blogul meu. Chiar nu-mi pasă dacă oamenii spun că nu le place felul în care arăt.”

9. Alexa Chung

Fiind prezentă de foarte multă vreme în industria showbiz-ului, Alexa Chung cunoaște și pericolele care pot apărea pe parcurs. Din acest motiv, nu exagerează cu timpul pe care îl petrece pe social media, păstrând un echilibru, și nici nu intenționează să caute despre ea pe Google. „Dacă te-ai întrebat vreodată ce spun oamenii despre tine pe la spatele tău, este ceva. Dar să știi ce spun ei este diferit și îngrozitor”, a mărturisit pentru The Cut.

10. Kat Dennings

Kat Dennings este conștientă de faptul că unele informații despre ea care se regăsesc pe Google pot fi și false, așa că și-a avertizat familia în legătură cu acest aspect. „Nu caut despre mine pe Google; este un lucru toxic de făcut”, povestea actrița într-un interviu pentru Parade.

Citește și:
10 celebrități care n-au evitat să facă mărturisiri despre experiența divorțului

Foto: Arhiva ELLE, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle