Vedete care au dezvăluit din greșeală în interviuri detalii personale despre ele

Câteva vedete au făcut publice detalii neștiute despre viețile lor personale în timpul unor interviuri.

Unele celebrități sunt recunoscute pentru discreția cu care își tratează viața, astfel că rar ajung să vorbească și despre aspecte personale. Însă, câteva vedete au dezvăluit din greșeală unele secrete pe care fanii au fost surprinși să le afle. 

1. Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen a acordat în 2021 un interviu actriței Kaley Cuoco pentru Variety’s Actors on Actors. Când a venit vorba de Robbie Arnett, alături de care Olsen formează un cuplu din 2017, ea l-a numit pe acesta „soțul ei.” La vremea respectivă, nu a oferit alte detalii despre nunta lor. Dar, un an mai târziu, actrița a confirmat că s-au căsătorit înainte de a izbucni pandemia de COVID-19. „N-am vorbit niciodată prea mult despre căsnicia noastră”, a povestit Elizabeth Olsen pentru The Jess Cagle Show.

2. Sienna Miller

Când a dat un interviu pentru Vogue în 2023, atunci când era însărcinată cu al doilea ei copil, Sienna Miller a dezvăluit, fără să își propună acest lucru, sexul bebelușului. Vedeta a fost întrebată dacă Marlowe, fiica pe care o are din relația anterioară cu actorul Tom Sturridge, este entuziasmată de gândul că va avea un frate mai mic. În acel moment, actrița a spus că va avea o fetiță. 

3. Grimes

Grimes a surprins atunci când în 2022, în timpul unui interviu pentru Vanity Fair, acordat în casa ei din Texas, a dezvăluit că ea și Elon Musk au devenit în secret părinți pentru a doua oară. Reporterul a auzit un bebeluș plângând la etaj, iar în primă fază cântăreața a precizat că nu are „libertatea de a vorbi despre aceste lucruri.” În cele din urmă, a spus că într-adevăr ea și Elon Musk mai au un copil împreună. 

4. Jessica Simpson

Când a fost invitată în 2013 la Jimmy Kimmel Live!, Jessica Simspon a împărtășit din greșeală vestea că va deveni mama unui băiețel. Abia după ce a povestit cum s-a simțit în sarcină, comparativ cu experiențele anterioare când a fost însărcinată, și-a dat seama că a dezvăluit sexul copilului. 

5. Kristen Wiig

Kristen Wiig a obișnuit până acum ca viața ei personală să o țină departe de lumina reflectoarelor și a preferat să nu vorbească despre acest aspect. Dar, când a apărut la The Howard Stern Show, a anunțat din greșeală că s-a căsătorit. „Sunt foarte norocoasă că am acești doi copii, că îl am pe soțul meu. Mi-a schimbat viața”, a povestit actrița.

6. Cardi B

Chiar dacă și-a dorit să păstreze secretul în legătură cu sexul copilului pe care îl așteaptă, Cardi B a făcut marea dezvăluire în 2018, chiar în timp ce era prezentă la Met Gala. „Ea cântărește trei kilograme și jumătate. E destul de bine pentru șapte luni.”

7. Keke Palmer

Când a apărut la The Tonight Show with Jimmy Fallon în 2023, Keke Palmer a dezvăluit în direct că va avea un băiețel. Vestea a venit în contextul în care discuta despre zodia pe care ar putea să o aibă copilul ei. „Copilul meu va fi fie Pești, fie Berbec. Nu sunt sigură. (…) Vreau să mă asigur că nu sunt prea dură pentru băiețelul meu”, a mărturisit actrița. 

8. Constance Wu

Constance Wu a fost invitată în 2023 în podcastul Pretty Smart, iar cu ocazia asta a făcut un anunț neașteptat despre viața ei personală. Actrița a dezvăluit că ea și partenerul ei, Ryan Kattner, au devenit părinți pentru a doua oară. Vedeta a mărturisit la vremea respectivă că Making a Scene, cartea ei, i-a dedicat-o doar fiicei sale deoarece la acel moment fiul ei încă nu venise pe lume. „Știri de ultimă oră. Nimeni nu știa că am un fiu. Tocmai am spus asta aici. Este în regulă”, a declarat Constance Wu.

9. Rachel Zoe

În timpul unui interviu pe care îl acorda în 2011 publicației Women’s Wear Daily, creatoarea de modă Rachel Zoe a împărtășit sexul bebelușului pe care îl aștepta, precizând că va avea un băiețel. 

10. J. Cole

În cadrul unui interviu cu Ryan Coogler, J. Cole a dezvăluit că s-a căsătorit în secret cu Melissa Heholt. Rapperul a precizat atunci că nimeni nu mai știa această informație înainte să fie întrebat de către regizor. 

Citește și:
Staruri care nu regretă că n-au fost distribuite în producții celebre

Foto: Profimedia, Hepta, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle