Vedete care au aflat de pe Internet că relațiile lor s-au încheiat

De pe Internet poți afla foarte multe lucruri, inclusiv că relația ta amoroasă s-a încheiat, după cum s-a întâmplat în cazul acestor celebrități.

Vedetele de mai jos au avut surpriza, neplăcută chiar, de a descoperi de pe Internet că relațiile sau căsniciile în care erau implicate s-au încheiat. Iată care sunt celebritățile care au trecut printr-o asemenea experiență.

1. Sophie Turner și Joe Jonas

Sophie Turner și Joe Jonas s-au despărțit în 2023, după patru ani de căsnicie. Cei doi s-au logodit în octombrie 2017, după un an de relație. În documentele de divorț, actrița a precizat că nu știa că muzicianul a cerut divorțul, până când nu a aflat asta din presă după ce au început să circule știri despre subiect. 

2. Max Ehrich și Demi Lovato

Relația dintre Demi Lovato și Max Ehrich a început în martie 2020, iar în iulie în acel an s-au logodit. Două luni mai târziu, Lovato a anulat logodna, iar Max Elrich i-a adus mai multe acuzații și a susținut că ar fi aflat de separare din tabloide. În cazul lor, principalul motiv al despărțirii ar fi fost că ei își doreau să se concentreze pe carieră, după cum a susținut o sursă pentru People.

3. Minnie Driver și Matt Damon

Minnie Driver și Matt Damon s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Good Will Hunting. Relația lor a durat aproximativ un an. În emisiune la Oprah, actorul a fost întrebat de viața lui amoroasă, iar el a răspuns că este singur, actrița aflând în același timp cu restul lunii că Matt Damon s-a despărțit de ea. Pentru Los Angeles Times, Minnie Driver a menționat după că i s-a părut „nepotrivit” din partea actorului să facă acest gest.

4. Naya Rivera și Big Sean

În cartea ei de memorii, „Sorry Not Sorry”, regretata actriță Naya Rivera a mărturisit că a citit pe Internet că relația ei cu Big Sean, cu care era logodită, s-a încheiat. „Am aflat de pe Internet că nu ne mai căsătorim și în același timp cu restul lumii. Nu numai că nu ne mai căsătorim, dar se pare că nici măcar nu mai eram împreună.”

5. Kris Humphries și Kim Kardashian

Kim Kardashian și Kris Humphries și-au început relația în decembrie 2010, iar după trei luni s-au logodit. În august 2011, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii extravagante difuzate în Kim’s Fairytale Wedding: A Kardashian Event. Kim Kardashian a cerut divorțul după 72 de zile, invocând diferențe ireconciliabile. Kris Humphries a declarat că a aflat de divorț din presă și a acuzat-o pe vedeta TV că a făcut asta pentru publicitate. Divorțul lor a fost finalizat în 2013. 

6. Rita Ora și Calvin Harris

Rita Ora și Calvin Harris au fost împreună din 2013 până în 2014. Celebrul DJ a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a scris un mesaj pe Twitter în care anunța că el și artista s-au despărțit. Ulterior, a fost dezvăluit faptul că Rita Ora a aflat din acel mesaj că relația pe care o avea alături de Calvn Harris s-a încheiat. 

7. Paul McCartney și Jane Asher

Paul McCartney și Jane Asher s-au cunoscut în 1963 la Royal Albert Hall. În 1967 și-au anunțat logodna, însă relația lor a durat până în 1968. Jane Asher a fost considerată prima dragoste a artistului, fiind și sursa de inspirație pentru mai multe cântece de dragoste. Actrița a fost prezentă, în iulie 1968, în cadrul unei emisiuni de la BBC, acolo unde a dezvăluit în premieră că relația ei cu Paul McCartney s-a încheiat. 

8. Jennie Garth și Dave Abrams

Jennie Garth și Dave Abrams s-au cunoscut în 2014, în cadrul unei întâlniri pe nevăzute, iar în 2015 s-au căsătorit. Actorul a fost cel care a depus o cerere din divorț, însă nu a informat-o și pe actriță de acest aspect, aflând asta din știrile de la TMZ. Despărțirea a avut loc în 2017, însă în 2019 s-au împăcat.

9. Alice Evans și Ioan Gruffudd

După o relație îndelungată, care a durat mai bine de 20 de ani, Alice Evans și Ioan Gruffudd s-au despărțit. Actrița a aflat din presă că fostul ei soț a cerut divorțul, după ce a citit știri despre asta, care includeau și faptul că Ioan Gruffudd avea o altă parteneră. La acel moment, Alice Evans postase mai multe mesaje pe Twitter despre situația dramatică prin care trece, fiind la rândul ei surprinsă de ceea ce se petrece cu viața ei. „S-a mutat în ianuarie și am aflat că a cerut divorțul câteva săptămâni mai târziu, când am citit pe un site cu bârfe”, povestea Alice Evans pentru Daily Mail. 

10. Sarah Palin și Todd Palin

Sarah Palin și Todd Palin s-au căsătorit în 1988 și s-au despărțit în 2019. Într-un interviu, politiciana a menționat că a aflat dintr-un email faptul că soțul ei intenționează să divorțeze. Sarah Palin a adăugat că fostul ei partener deja angajase un avocat pentru a merge mai departe cu divorțul. 

Citește și:
10 staruri care au făcut achiziții neașteptate cu primele lor salarii considerabile

Foto: Profimedia, Hepta, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle