Vă cunoașteți de mulți ani? Semne că acum simte pentru tine mai mult decât prietenie

O prietenie care se transformă într-un vis romantic? Desigur că se poate întâmpla și necesită o abordare delicată.

Vă cunoașteți de mulți ani? Semne că acum simte pentru tine mai mult decât prietenie

Istoricul vostru este foarte îndelungat și niciodată nu a îmbrăcat alte haine decât cele ale prieteniei. Poate că ați fost împreună la multe petreceri, vacanțe, ați dormit în același pat. Experimentați un grad de confort emoțional semnificativ unul în prezența celuilalt, așa cum este și firesc într-o prietenie. Ce se întâmplă când acest statut tinde să se transforme și se insinuează gânduri ce tatonează zona de cuplu?

Poate că de ceva vreme nu a mai cunoscut pe nimeni care să îi placă cu adevărat. A trecut recent printr-o despărțire dureroasă și tiparul său de a face față este să își aline durerea cu alte prezențe feminine. Ești într-o relație de cuplu? Rana sa de instabilitate-abandon îl direcționează către persoane indisponibile. Are o mare teamă de singurătate. Se simte foarte singur și deprivat emoțional, relația cu tine este una foarte hrănitoare. Explicațiile pot fi multe, până la urmă e important ce simți și tu. Pentru tine rămâne doar în zona prieteniei? Și tu simți atracție și ai fi dispusă să riști?

Momente… ciudate

Până acum era între voi o minunată lejeritate. Fără pauze inconfortabile, fraze care să îți ridice multiple semne de întrebare, ca un mecanism bine uns. Dar asta s-a schimbat și de fiecare dată când se întâmplă te duce cu gândul la un bărbat care te place și nu știe să pună problema. Este vizibil anxios în prezența ta, iar asta este observabil și din limbajul corpului.

Mult mai grijuliu decât de obicei

Face orice să nu te supere, se poartă cu mănuși, se străduiește foarte tare să fie alături de tine când ai nevoie. Desigur că și înainte a fost, doar că acum se dă efectiv peste cap, alături de diverse modalități de a te impresiona.

Proximitatea

În afară de tine are și alți prieteni la care renunță pentru a petrece timp cu tine și creează contexte în care să vă întâlniți, uneori chiar doar voi doi. Totuși ați mai mers la cafea, la masă sau la film fără să fiți însoțiți și de alte persoane, la aceste noi întâlniri singuri se adaugă anxietatea și timiditatea menționate anterior. Pentru a nu pica într-o capcană de ghicirea gândurilor poți verifica cu el și îi poți reflecta acea atitudine schimbată și care este motivul, ce se petrece cu el. Sau la aceste întâlniri îl vezi setat în rol de cuceritor așa cum a procedat în trecut cu partenere de-ale sale.

Gelozia

Sigur că un prieten te atenționează când bărbatul pe care îl placi nu se comportă așa cum ar trebui, dar orbită de faza de început nu vezi sau ești dispusă să treci peste semnale de alarmă serioase. Te sfătuiește onest dacă îi ceri asta. Are o discuție cu tine prin care să îți arate că realitatea relației în care te afli și o construiești în mintea ta nu e în concordanță cu ce se întâmplă de fapt. Așadar de-a lungul anilor poate că a spulberat verbal diverși parteneri de-ai tăi, având legătură strict cu a fi bine tu și într-o relație hrănitoare. Acum virulența îmbracă hainele geloziei.

Citește și:
Partenerul intră în competiție cu tine? Comportamente mai clare sau subtile

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle