Trucuri de sex pentru zile caniculare

Cand e teribil de cald afara si totul pare umed si lipicios, ti se pare greu sa te si misti, aceste trucuri de sex pentru zile caniculare te-ar putea ajuta.

Trucuri de sex pentru zile caniculare

Multi evita atingerile tandre pe perioada caniculei, de teama ca disconfortul cauzat de caldura va eclipsa placerea contactului sexual, insa nu si daca incercati aceste trucuri de sex pentru zile caniculare.

Evident, aerul conditionat ajuta foarte mult. Dar daca totusi aveti chef de sex si nu va aflati intr-o camera racorita de aparatul de aer conditionat, poate ar fi bine sa cititi randurile de mai jos:

1. Folositi gheata!


Da, ai citit bine: gheata! Sunt peste 40 de grade afara, nu cred ca e momentul sa faci mofturi! Nu va sugeram sa goliti frigiderul si sa va aruncati in el, ci sa va jucati cu niste cuburi de gheata in timpul preludiului. Senzatia racoroasa a unui cub de gheata plimbat lent pe gatul tau, apoi pe sani, sfarcuri si abdomen este foarte incitanta. Plus ca iubitul tau va putea sa-si potoleasca setea cu gheata topita direct de pe pielea ta. Asa ca asigura-te ca ai gheata in congelator, pentru ca nu se stie niciodata! La nevoie, merge si niste inghetata! E unul dintre cele mai excitante trucuri de sex!

2. Sexul la dus

Este o fantezie pe care o impartasesc multe dintre noi, iar daca pana acum ai amanat punerea ei in practica, o zi caniculara este pretextul cel mai potrivit. Sexul la dus este suficient de excitant incat sa uiti de disconfortul termic (mai ales ca e foarte usor sa alegi temperatura apei), dar are si multe inconveniente: va puteti pierde foarte usor echilibrul, puteti aluneca, plus ca intotdeauna unul dintre voi va fi mai ferit de jetul de apa. Daca va place foarte mult, puteti sa va mutati in dus pana cand trece canicula! Adica pana la mijlocul lui septembrie…Intre timp, puteti sa va mai ganditi si la alte trucuri de sex!

3. Trucuri de sex: alegeti pozitii convenabile

Alegeti pozitii care sa nu necesite contactul direct intre torsurile voastre. Sunt sigura ca aici experienta si imaginatia va vor fi de ajutor!

Citeste si:
Nu mai sunt atrasa sexual de partener. Ce e de facut?

4. Nu va temeti de un pic de transpiratie

Poate ca nu ti se pare ceva prea tentant sa ti se prelinga pe piele rausoare de transpiratie, dar crede-ma ca exista un aspect pozitiv in chestia asta: practic, in timpul procesului de transpiratie, sunt eliberati feromoni. Transpiratia contine steroizi umani, care au asupra partenerului tau efectul unui afrodisiac. Considera transpiratia amprenta ta olfactiva naturala.

5. Sex in piscina

Dar numai daca sunteti amandoi de acord sa nu folositi prezervative. Pentru ca apa calda si substantele chimice din piscina pot afecta eficienta prezervativului. O alta problema este cresterea riscului de alunecare a prezervativului. Principalul avantaj al sexului in bazin este nu numai ca va racoriti, dar sunteti mai usori si mai flexibili.

Citeste si:
4 beneficii pe care le ofera sexul de dimineata

6. Sex in aer liber

Aici s-ar putea sa fie o problema, pentru ca nu este tocmai permis. Dar, se stie, legile sunt facute pentru a fi incalcate. Asa ca, daca sunteti suficient de discreti si silentiosi, si nu sunt oameni prin preajma, n-ar trebui sa va opreasca nimic. E mai usor sa fii rapida si discreta, daca porti o rochie sau o fusta, sau macar pantaloni lejeri, fara curele sau fermoare. Daca sunteti prea timizi pentru asta, puteti sa va adapostiti intr-un cort.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle