Staruri cărora li s-a interzis accesul în diverse locuri din motive surprinzătoare

Din diferite motive, unele chiar neașteptate, aceste staruri n-au mai avut voie în diverse spații.

Vedetele de mai jos au fost implicate în tot felul de situații tensionate și neplăcute, iar din diferite motive n-au mai avut voie să calce pragul câtorva locuri. 

1. Lindsay Lohan

Lindsay Lohan a stat la hotelul Chateau Marmont pe parcursul filmărilor de la Liz & Dick. La final, actrița s-a ales cu o notă de plată fabuloasă, crezând că va fi achitată de compania de producție care îi asigura și șederea la hotel. Însă nu s-a întâmplat asta și Lindsay Lohan nu a mai avut voie să vină la acel hotel. În cele din urmă, vedeta a plătit factura și a scăpat de interdicție.

2. Madonna

Madonna nu a mai avut voie să meargă în cinematografele Alamo Drafthouse. Asta s-a întâmplat după ce în 2013, când era prezentă la o proiecție a filmului 12 Years A Slave în cadrul Festivalul de Film de la New York, a fost văzută stând pe telefon și trimițând un mesaj, lucru care e interzis de către cinematograf.

3. Ariana Grande

După ce Ariana Grande a fost surprinsă în 2015 într-o filmare în timp ce scuipea de niște gogoși de la Wolfee Donuts din Lake Elsinore, California, proprietarul nu i-a mai dat voie artistei să se apropie de magazinul său, aducându-i probleme serioase afacerii sale, dar și un control de la o inspecție.

4. Rita Ora

Rita Ora nu a putut intra într-un restaurant deținut de celebrul bucătar Gordon Ramsay, iar asta pentru că ținuta ei nu era adecvată acelui spațiu. Artista era îmbrăcată în haine sport, iar când a vrut să se așeze la o masă de acolo, nu i s-a permis acest lucru.

5. Miley Cyrus

În 2014, Miley Cyrus nu a mai avut voie să susțină show-uri în Republica Dominicană. Comisia ministerului culturii de acolo a susținut că motivul are legătură cu ținutele ei provocatoare, dar și cu piesele care nu sunt în acord cu obiceiurile și valorile promovate în Republica Dominicană.

6. Paris Hilton

În 2012, Paris Hilton a fost arestată sub acuzația de deținere de cocaină și nu i-a permis accesul la două resorturi Wynn din Las Vegas, după ce a fost oprită de poliție, iar din geanta ei a căzut o pungă în care se aflau substanțe interzise.

7. Blake Lively

În urmă cu câțiva ani, Blake Lively a vorbit despre un incident neașteptat prin care a trecut. Actrița a povestit că în perioada copilăriei obișnuia să meargă des la Disneyland, chiar de două ori pe săptămână. La vârsta de 6 ani, Blake Lively nu a mai avut nevoie timp de un an să meargă în parcul de distracții după ce a încercat să intre fără să plătească. Ea a vrut să copieze ștampila primită la intrare de o altă persoană, însă se pare că nu a funcționat tocmai bine acest lucru.

8. Ruby Rose

Ruby Rose a avut un schimb de replici acid cu un barman în 2016, când era la un restaurant din New Orleans. Actrița și persoanele cu care era au așteptat mult prea mult după comanda lor, iar barmanul a vrut să le ofere ceva de băut până când comanda lor va fi gata. Ruby Rose nu a acceptat, menționând că nu consumă alcool, iar barmanul ar fi făcut remarci nepotrivite la adresa sobrietatea ei. Ea s-a enervat și i-a aruncat față o porție de cartofi prăjiți și după a fost dată afară.

9. Will Smith

În 2022, la gala Premiilor Oscar, Will Smith l-a lovit în direct pe comediantul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă nepotrivită la adresa soției sale, Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie. În urma acestui incident, Academia Americană de Film i-a interzis actorului Will Smith participarea la decernarea Premiilor Oscar timp de 10 ani.

10. Jamie Foxx

Jamie Foxx a trecut printr-o situație neplăcută în anul 2017, atunci când a fost dat afară dintr-un restaurant aflat în West Hollywood. Actorul a fost implicat într-o ceartă tensionată, după ce un client a fost nemulțumit de faptul că actorul și prietenii lui vorbeau prea tare. Zvonurile de la vremea respectivă susțineau și că ar fi existat momente violente între ei, iar patronul a decis să îi dea pe toți afară din restaurant.

Citește și:
Cu ce lucruri surprinzătoare au rămas acești 13 actori din filmele în care au jucat

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle