Staruri care au recunoscut că au flirtat cu alte celebrități

Câteva vedete nu au făcut un secret din faptul că au încercat să flirteze cu alte celebrități.

Viețile personale ale celebrităților întotdeauna au fascinat publicul. Câteva staruri cunoscute în întreaga lume au flirtat, la un moment dat în viața lor, cu o altă celebritate. Dacă pentru unele vedete lucrurile au decurs în direcția așteptată, pentru altele a fost o simplă interacțiune, chiar și stânjenitoare.

1. Nicole Kidman

Nicole Kidman a fost îndrăgostită în urmă cu mai multă vreme de Jimmy Fallon. Cei doi au ajuns și să se întâlnească, totul grație unui prieten comun. Însă, în timp ce actrița știa care este scopul întâlnirii, prezentatorul TV habar nu avea că ea are sentimente față de el. 

2. Jennifer Lawrence

La nunta actriței Amy Schumer, Jennifer Lawrence a făcut cunoștință cu Larry David. Când a fost invitată în emisiunea The Late Show with Stephen Colbert, actrița a dezvăluit că a flirtat cu el la evenimentul care a avut loc în 2018. „Am flirtat cu Larry David toată noaptea, dar a fost unilateral.”

3. Rachel Bilson

Aflată la o petrecere, Rachel Bilson a flirtat cu Justin Timberlake. Situația a avut loc înainte ca artistul să fie împreună cu Jessica Biel. Prietena actriței, Olivia Allen, a povestit cum a decurs interacțiunea lor. „Ne-am împrietenit cu el. [Rachel] s-a apropiat de el, evident, sau a venit la [Rachel]. M-am jenat puțin pentru că el încerca să flirteze cu Rachel”, a spus Olivia Allen în podcastul Broad Ideas with Rachel Bilson.

4. Drake

Drake a surprins pe toată lumea în 2017 la Billboard Music Awards. Cât timp se afla pe scenă pentru a accepta un premiu, artistul i-a făcut un compliment actriței Vanessa Hudgens. „Suntem cu toții aici, pe Pământ, o perioadă limitată și trebuie să arătăm dragoste cât timp suntem aici. Așa că, Vanessa Hudgens, vreau să spun că arăți incredibil în seara asta.”

5. Dua Lipa

Dua Lipa a recunoscut fără rețineri faptul că i-a trimis un mesaj privat lui Anwar Hadid. Artista a făcut dezvăluirea asta în direct, în emisiunea Watch What Happens Live with Andy Cohen. Cert este că discuția lor a evoluat în direcția pe care și-o doreau, pentru că au format și un cuplu. Între timp, s-au despărțit. 

6. Drew Barrymore

După ce Leonardo DiCaprio a abordat pe contul său de Instagram subiectul schimbărilor climatice, a primit un comentariu neașteptat de la Drew Barrymore. Actrița a scris următorul lucru: „Tu ar trebui să fii singurul fierbinte, și nu planeta noastră!”

7. Sarah Hyland

Sarah Hyland se întâmpla să urmărească îndeaproape în 2017 emisiunea Bachelor In Paradise și i-a atras atenția Wells Adams, barmanul show-ului. Actrița a postat un mesaj pe Twitter în care era surprinsă de faptul că Adams este parte din emisiune, acesta i-a răspuns și așa au ajuns să vorbească. Cei doi au început ulterior o relație, iar în 2022 s-au căsătorit. 

8. Josh Hutcherson

În urmă cu mai mulți ani, Josh Hutcherson nu a ascuns faptul că este fanul actriței Emma Watson. La un moment dat, acesta încerca să facă rost de numărul ei de telefon pentru a o cunoaște și chiar l-a rugat pe managerul său să îl ajute în acest sens. „Mor de nerăbdare să o cunosc. (…) Nu s-a întâmplat încă”, povestea actorul în cadrul unui interviu pentru Bang Showbiz. 

9. Nicki Minaj

În timpul discursului ei de acceptare de pe scena People’s Choice Awards din 2018, Nicki Minaj a făcut un comentariu cel puțin îndrăzneț despre Michael B. Jordan. „Mulțumiri către Donatella Versace pentru că mi-a creat această ținută și către Michael B. Jordan, pentru că el va fi cel care o va scoate de pe mine în seara asta.”

10. Sebastian Stan

În 2016, Sebastian Stan și Sharon Stone au fost protagoniștii unui moment iconic. Invitați în cadrul emisiunii The Late Late Show with James Corden, actorul român a ținut să vorbească public despre admirația pe care o are față de actriță. „Am vrut să-ți spun asta de ceva vreme, probabil de vreo 15 ani. (…) Ești aici în persoană și arăți atât de grozav.” Ulterior, a venit și răspunsul vedetei: „Ești destul de drăguț”, a răspuns Sharon Stone. 

Citește și:
10 staruri care au făcut achiziții neașteptate cu primele lor salarii considerabile

Foto: Hepta, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle