Seriale fascinante care explorează drumul actorilor către succes

Poveștile acestor seriale surprind destinele unor staruri care vor să atingă faima.

Poate că serialele de mai jos nu s-au bucurat de o popularitate imensă, însă cert este că tot sunt captivante pentru că urmăresc parcursul unor actori în drumul lor către a-și consolida o carieră în industria divertismentului, sub orice formă ar fi ea.  

1. Joey

Dacă te-ai numărat printre persoanele care au urmărit cu mare atenție și entuziasm Friends, probabil că și serialul Joey va fi pe placul tău, pentru că e vorba de un spin-off, care îl are în centrul său pe Joey Tribbiani, cunoscutul personaj interpretat de actorul Matt LeBlanc. În serial, el face mutarea de la New York la Los Angeles, sperând că va ajunge starul care visează. 

2. Hollywood Wives

Hollywood Wives este o miniserie formată din trei episoade, în care rolurile principale sunt jucate de Joanna Cassidy, Candice Bergen, Mary Crosby și Angie Dickinson. Serialul are la bază cartea scrisă de Jackie Collins și urmărește câteva femei înstărite, mereu atente la tot ceea ce este la modă și care fac parte din tumultul lumii imaginat de Hollywood

3. Barry

Actorul Bill Hader a creat alături de Alec Berg serialul Barry, unde joacă și rolul principal. El îl interpretează pe Barry Berkman, un asasin care vine în Los Angeles și ajunge să fie fascinat de lumea actoriei, dorindu-și să aibă și o carieră în acest domeniu. Scopul lui este să lase în urmă trecutul violent și macabru și să se dedice pasiunii sale. 

4. Hollywood

Darren Criss, Laura Harrier, Holland Taylor, Maude Apatow și Jim Parsons sunt câteva dintre numele starurilor care joacă în serialul Hollywood. Acțiunea serialului care a fost creat de Ian Brennan și Ryan Murphy se petrece după cel de-al Doilea Război Mondial și urmărește mai multe persoane, atât actori, cât și regizori și scenariști, care vor să cucerească lumea de la Hollywood cu talentul lor.

5. Master of None

Serialul Master of None este creat de către Aziz Ansari și Alan Yang și surprinde provocările și incertitudinile de care are parte un actor în vârstă de 30 de ani, din New York, în încercarea lui de a-și forma un nume în industrie. Aziz Ansari este cel care îl joacă pe protagonist, pe numele său Dev Shah. 

6. Party Down

În serialul Party Down creat de John Enbom, Dan Etheridge și Paul Rudd, planul câtorva actori de a străluci la Hollywood nu decurge așa cum s-ar fi așteptat. Așa că se reorientează, se mută în Los Angeles, acolo unde vor lucra la o firmă de catering. Iar aici au loc tot felul de situații, fie ele sentimentale sau profesionale. 

7. Entourage

În serialul Entourage, creat de Doug Ellin, actorul Adrian Grenier l-a interpretat pe Vincent Chase, care încearcă să își croiască o carieră în industria divertismentului din Los Angeles. În cele opt sezoane, toată această călătorie îi va scoate în cale o mulțime de experiențe pe care le trăiește împreună cu prietenii săi. 

8. The Comeback

Lisa Kudrow rămâne recunoscută pentru rolul emblematic din Friends. Dincolo de personajul ei din serial, mai e de menționat un proiect important din cariera ei, și anume The Comeback, un serial la care a contribuit pe mai multe planuri, fiind cea care l-a scris, creat și produs. În The Comeback, o joacă și pe Valerie Cherish, o actriță care a avut parte de succes în anii ’90 și care își dorește cu ardoare același traseu fabulos odată cu oportunitatea de a fi protagonista unui sitcom. 

9. BoJack Horseman

Pe parcursul celor șase sezoane din serialul BoJack Horseman, asiști la luptele interioare pe care le are un cal, care a cunoscut faima prin intermediul rolului pe care l-a avut într-un sitcom, Horsin Around. Perioada sa de glorie a trecut, așa că el se confruntă cu tot soiul de probleme care îi amintesc de lumea fabuloasă de la Hollywood, lume din care vrea din nou să facă parte. 

Citește și:
10 dintre cele mai apreciate filme de acțiune din ultimul deceniu

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle