Îți place mult cineva? Întrebări care te ajută să înțelegi dacă ai vreo șansă sau nu

E firesc să tatonezi dacă ai vreo șansă sau nu. Te ajută să nu investești timp și energie într-o poveste nepotrivită.

Îți place mult cineva? Întrebări care te ajută să înțelegi dacă ai vreo șansă sau nu

Până de curând perspectiva era destul de clară, în sensul că bărbatul era cel care curta femeia, o invita în oraș, el se preocupa dacă are vreo șansă să îi câștige inima. Între timp, dinamica relațională a devenit ceva mai animată. Și femeile fac primul pas cu o invitație la cafea sau la restaurant, sunt mult mai transparente în transmiterea semnalelor ce indică faptul că sunt disponibile. Ok, poate că nu te simți confortabil să îi faci direct propunerea de a ieși undeva, dar comunicați destul de mult față în față în mediile în care vă vedeți, discutați și pe aplicațiile de socializare. Acest bărbat te vede doar ca pe o amică? De la tine își ia în mod egoist doar doza de atenție și validare? Tu te duci spre direcția romantică în ceea ce îl privește? Este o direcție bună? Sau de fapt e mai sănătos să reconfigurezi traseul? Întrebări la care e util să îți dai răspunsuri limpezi și să nu te minți singură. Ca atare să verifici realitatea direct de la sursă.

Este într-o relație?

Ca să descoperi dacă ai avea loc în viața lui, e necesar să vezi dacă locul la care speri tu este vacant. E într-o relație? E singur? De câtă vreme? Că nici varianta de relație pansament nu cred că este una pe care să ți-o dorești.

Vrea o relație?

Că poate fi foarte bine într-o etapă de experimentare din punct de vedere sexual, cu mai multe partenere. Sau vrea să nu fie legat de monogamie. Ori e focusat pe a dezvolta o afacere, muncește intens ca să fie promovat, are ca țintă să plece din țară.

Cum să fie relația?

Dacă el își dorește o relație, nu e obligatoriu același tip de relație la care tu visezi. Vrei să locuiți împreună, tu și viitorul partener, iar bărbatul pe care îl placi nici nu concepe asta. Tu nu vrei copii, el vrea, sau viceversa. Are o viziune tradiționalistă în care dacă ați fi împreună te-ar împiedica să îți urmărești obiectivele de dezvoltare profesională. Pentru el e ideal să locuiască cu partenera și părinții lui, altă variantă nu există din moment ce au o casă mare, și această perspectivă ție îți dă fiori pe coloană.

Cum îi place să își petreacă timpul liber?

Nu doar el acum, bărbat singur, ci și atunci când este în cuplu. E pasionat de drumeții și practic ți-ai petrece fiecare weekend la cort, deoarece el vrea să fie în mijlocul naturii? Nu îi place să călătorească, iar tu visezi la un city break în medie la două luni? Vacanțele exotice nu sunt o opțiune pentru el, iar la tine cap de listă? Se poate ca atunci când tragi linie, tu să fii cea care speră să nu aibă nicio șansă.

Ce prieteni are…

… și cât de influențat este de ei? Este dornic să se supună grupului și regulilor grupului? Integrarea acolo este prioritară pentru el? Practic o relație ar fi reglementată mai mult de către prietenii lui pe care îi ascultă orbește, fiind foarte influențabil? Sau face delimitarea în mod sănătos menținând echilibrul între viața de cuplu și oamenii dragi?

Citește și:
Un nou început de relație? Ce să îți spui atunci când ești cuprinsă de panică

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle