Filme și seriale noi de văzut în luna septembrie 2024 pe Netflix

În luna septembrie ai ce să urmărești pe Netflix, așa că venim în ajutorul tău cu o listă de filme și seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi.

Iată ce filme și seriale noi nu trebuie să ratezi luna aceasta pe Netflix.

The Perfect Couple

Amelia Sacks este pe cale să se căsătorească cu un băiat aparținând uneia dintre cele mai bogate familii din Nantucket. În ciuda faptului că nu este de acord cu această alianță, viitoarea ei soacră, celebra scriitoare Greer Garrison Winbury, nu s-a uitat deloc la bani în timpul pregătirilor pentru ceea ce se dorește a fi nunta sezonului, asta până când pe plajă este găsit un cadavru. Pe măsură ce secretele ies la iveală, se desfășoară o investigație cât se poate de reală, care pare a fi desprinsă din paginile unuia dintre romanele scrise de Greer. Pe neașteptate, toată lumea devine suspectă. Dakota Fanning, Nicole Kidman, Eve Hewson și Liev Schreiber fac parte din distribuția acestei miniserii.

Premiera: 5 septembrie

Emily in Paris: Sezonul 4, Partea 2

Viața lui Emily în Paris poate fi dramatică, dar ea este pregătită să facă alegeri îndrăznețe pentru a obține tot ce își dorește de la orașul și bărbatul visurilor ei.

În urma evenimentelor dramatice petrecute la nunta nereușită a lui Camille și Gabriel, Emily este indecisă: nutrește sentimente puternice pentru doi bărbați, însă Gabriel așteaptă un copil cu fosta sa iubită, iar cele mai mari temeri ale lui Alfie în privința ei și a lui Gabriel s-au adeverit. La serviciu, Sylvie este nevoită să se confrunte cu o dilemă spinoasă din trecut pentru a-și salva căsnicia, iar echipa Agence Grateau este afectată de restructurări de personal. Mindy și trupa sa se pregătesc pentru Eurovision, dar când fondurile devin insuficiente, sunt nevoiți să facă economii. Emily și Gabriel colaborează pentru a obține steaua Michelin, iar atracția dintre cei doi este incontestabilă. Însă două mari secrete sunt pe cale să le spulbere toate visurile.

Partea 1 este disponibilă acum, partea 2 va fi disponibilă din 12 septembrie

His Three Daughters

Portretul tensionat, emoționant și amuzant al dinamicii de familie spune povestea a trei surori înstrăinate care se reunesc într-un apartament din New York pentru a-și îngriji tatăl suferind și pentru a încerca să își repare relația destrămată.

Scenaristul și regizorul Azazel Jacobs (French Exit, The Lovers) ne aduce această poveste dulce-amară și pe alocuri amuzantă despre un cap de familie ajuns la bătrânețe și cele trei fiice adulte ale sale, care vin să îi stea la căpătâi în ultimele lui zile de viață. Katie (Carrie Coon) este mama autoritară a unei adolescente îndărătnice; nonconformista Christina (Elizabeth Olsen) este o altfel de mamă, care nu a mai stat până acum departe de copilul ei, iar Rachel (Natasha Lyonne) este o amatoare de pariuri sportive și droguri recreaționale, care nu s-a mutat niciodată din apartamentul tatălui lor, spre marea nemulțumire a surorilor ei vitrege. Acestea au o altă viziune despre calitatea de mamă și despre lume în general. Continuând această explorare abilă a dinamicii familiei restrânse, Jacobs spune povestea surorilor pe parcursul a trei zile pline de emoții contradictorii. Norii negri ai sfârșitului implacabil se arată la orizont, nemulțumirile răbufnesc, iar dragostea își face loc prin crăpăturile unui cămin ce stă să se destrame.

Premiera: 20 septembrie

Untold: Hope Solo vs. U.S. Soccer

Hope Solo, câștigătoarea Cupei Mondiale, vorbește despre ascensiunea anevoioasă pe culmile fotbalului feminin, printre scandaluri și tensiuni cu fostele colege de echipă.

Premiera: 3 septembrie

Apollo 13: Survival

Cu filmări și interviuri originale, documentarul spune povestea tensionată a misiunii Apollo 13 și a încercărilor disperate de a-i aduce pe astronauți teferi acasă.

Premiera: 5 septembrie

Caught in the Web: The Murders Behind Zona Divas

În tenebrele orașului Ciudad de Mexico, tinere aflate în căutarea stabilității sunt atrase pe un site de exploatare sexuală, lucrurile degenerând într-o serie de crime.

Premiera: 5 septembrie

Disco, Ibiza, Locomía

Pe scena anilor ’80 din Ibiza, un grup de prieteni ajung pe culmile gloriei cu excentrica trupă Locomía, testându-și relația, identitățile și carierele.

Premiera: 6 septembrie

Rebel Ridge

Un fost pușcaș marin înfruntă corupția dintr-un orășel când poliția locală confiscă pe nedrept geanta cu banii de care el are nevoie pentru a plăti cauțiunea vărului său.

Premiera: 6 septembrie

Jack Whitehall: Fatherhood with My Father

Jack Whitehall și tatăl său pornesc într-o călătorie în jurul lumii pentru a afla răspunsuri la întrebările care îl macină pe comediantul devenit la rândul său tată.

Premiera: 10 septembrie

Technoboys

Sunt aprigi, legendari și au revenit! Dar sunt complet pierduți. O trupă de băieți în căutarea euforiei se confruntă cu o lume care pare necunoscută.

Premiera: 11 septembrie

Ángel Di María: Breaking Down the Wall

Documentarul spune povestea vieții și carierei legendarului fotbalist argentinian, de la originile modeste până la momentul în care a devenit campion mondial.

Premiera: 12 septembrie

Billionaire Island

Lipsită de scrupule, proprietara unei crescătorii norvegiene de somoni vrea să preia prin forță un rival local pentru a deveni cel mai mare producător din lume.

Premiera: 12 septembrie

Into the Fire: The Lost Daughter

O mamă se zbate într-un labirint de întrebări fără răspuns după ce descoperă că fiica pe care a dat-o spre adopție cu mulți ani în urmă a dispărut.

Premiera: 12 septembrie

Sector 36

După dispariția mai multor copii în mâinile unui criminal în serie din Sectorul 36 din Delhi, un polițist corupt e nevoit să desfacă ițele cazului cu orice preț.

Premiera: 13 septembrie

Uglies

Într-o distopie futuristă cu standarde de frumusețe forțate, o adolescentă aflată în așteptarea unei operații estetice pornește în căutarea prietenei ei dispărute.

Premiera: 13 septembrie

Envious

După o despărțire devastatoare, Vicky încearcă să-și păstreze visul de căsătorie căutând o nouă iubire, trecând printr-un proces profund de autodescoperire.

Premiera: 18 septembrie

What’s Next: The Future with Bill Gates

În acest documentar, Bill Gates, filantrop și vizionar în domeniul tehnologiei, explorează provocările și soluțiile inovatoare care vor modela lumea în următorii ani.

Premiera: 18 septembrie

KLASS 95: The Power of Beauty

O tânără ambițioasă lansează o agenție de modelling de top, hotărâtă să schimbe vieți. Dar puterea și dragostea nu sunt pentru cei slabi de inimă.

Premiera: 20 septembrie

A True Gentleman

O escortă masculină șarmantă își vede viața dată peste cap după ce se îndrăgostește, iar asta îl provoacă să descopere care-i sunt cu adevărat dorințele și nevoile.

Premiera: 26 septembrie

Nobody Wants This

În acest serial de comedie cu Kristen Bell și Adam Brody, atracția romantică dintre o prezentatoare de podcast și un rabin proaspăt burlac este la cote maxime.

Premiera: 26 septembrie

We Were Kings

Un cartier plin de viață din Ciudad de Mexico este condus de trei indivizi foarte uniți, până când o tragedie neașteptată îi transformă în rivali pe doi dintre ei.

Premiera: 27 septembrie

Will & Harper

Când prietenul lui Will Ferrell, Harper, se identifică drept femeie transsexuală, cei doi pleacă într-o călătorie pentru a se apropia și a o dezvălui pe adevărata Harper.

Premiera: 27 septembrie

An Invisible Victim: The Eliza Samudio Case

Un fotbalist cunoscut amenință o femeie însărcinată cu copilul lui. Faima lui face ca strigătele ei de ajutor să rămână fără ecou și totul se transformă într-o tragedie.

Premiera: În septembrie

Citește și:
Top 15 cele mai amuzante filme apărute de-a lungul timpului

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle