Filme și seriale noi de văzut în luna septembrie 2023 pe Netflix

În luna septembrie ai ce să urmărești pe Netflix, așa că venim în ajutorul tău cu o listă de filme și seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi.

Iată ce filme și seriale noi nu trebuie să ratezi luna aceasta pe Netflix.

El Conde

El Conde este o comedie neagră cu elemente horror care imaginează un univers paralel inspirat din istoria chiliană recentă. În film, Augusto Pinochet, simbol al fascismului global, este creionat ca un vampir care trăiește ascuns într-un conac părăsit din capătul sudic al continentului, ostoindu-și setea de rău pentru a supraviețui. După două sute cincizeci de ani de viață, Pinochet a decis să nu se mai hrănească cu sânge și să renunțe la privilegiul vieții eterne. Nu mai poate suporta gândul că va rămâne în istorie ca un pungaș. În ciuda obârșiilor lui dezamăgitoare și oportuniste, o relație neașteptată îl inspiră către o viață plină de pasiune contrarevoluționară vitală. Jaime Vadell, Alfredo Castro, Paula Luchsinger, Antonia Zegers, Amparo Noguera, Gloria Münchmeyer, Diego Muñoz, Marcial Tagle, Catalina Guerra fac parte din distribuție.

Premiera: 15 septembrie

Sex Education – Sezonul 4

Odată cu încheierea studiilor la liceul Moordale, Otis și Eric au în față o nouă provocare: prima zi de școală la colegiul Cavendish Sixth Form. Otis este agitat în privința organizării noii sale clinici, în timp ce Eric se roagă să nu fie luați din nou drept fraieri. Dar colegiul Cavendish oferă un șoc cultural tuturor foștilor elevi ai liceului Moordale. Dacă până acum au crezut despre ei că sunt progresiști, la colegiu lucrurile ating un cu totul alt nivel. În fiecare zi se țin cursuri de yoga în curte, peste tot este promovată sustenabilitatea și există un grup de copii care sunt populari pentru că sunt… amabili?! Viv este total bulversată de abordarea non-competitivă, bazată pe puterea exemplului studenților, în timp ce Jackson încă se luptă să uite de Cal. Aimee încearcă ceva nou, și anume cursuri avansate de artă, iar Adam încearcă să-și dea seama dacă studiile la acest nivel sunt pentru el. În SUA, Maeve își trăiește visul la prestigioasa universitate Wallace, sub îndrumarea autorului-cult Thomas Molloy. Otis tânjește după ea, în timp ce încearcă să se adapteze la noua situație, aceea de a nu mai fi singurul copil din familie sau singurul terapeut din campus… Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson fac parte din distribuție.

Premiera: 21 septembrie

The Wonderful Story of Henry Sugar

Adaptarea lui Wes Anderson a nuvelei Minunata povestire a lui Henry Sugar, de Roald Dahl. Din distribuție fac parte Rupert Friend, Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Ben Kingsley, Dev Patel, Richard Ayoade.

Premiera în luna septembrie

Happy Ending

După un an de relație fericită, propunerea Lunei de a include a treia persoană în viața lor sexuală răstoarnă cu totul apropierea dintre ea și Mink.

Premiera: 1 septembrie

Predators

Acest documentar explorează viața prin ochii gheparzilor, urșilor polari și ai altor vajnici vânători ai planetei, în lupta lor pentru supraviețuire.

Premiera: 6 septembrie

Reporting For Duty

După ce Suzano preia rolul de comisar-șef la o nouă secție de poliție, timidul novice va trebui să arate ce poate în fața neînfricaților săi subalterni. Un serial de comedie care te va încânta cu siguranță.

Premiera: 6 septembrie

Scout’s Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America

Supraviețuitori, denunțători și experți rememorează în acest documentar mușamalizarea abuzului sexual vreme de zeci de ani la Cercetașii Americii, precum și impactul sfâșietor al acesteia.

Premiera: 6 septembrie

Top Boy – Sezonul 3

Sully preia controlul, forțându-l pe Dushane să încaseze banii, dar noul ordin aduce noi provocări, amenințări și consecințe.

Premiera: 7 septembrie

Virgin River – Sezonul 5, Partea 1

Mel se acomodează cu un nou ritm al vieții, Jack își dezvoltă afacerea, iar orașul înfruntă noi amenințări, căci în Virgin River secretele încep să iasă la iveală.

Premiera: 7 septembrie

What if

Aflați în luna de miere, doi muzicieni proaspăt căsătoriți sunt prinși de furtună pe o insulă, având de înfruntat realități neplăcute, care le-ar putea distruge căsnicia.

Premiera: 7 septembrie

Burning Body

După ce un polițist este ucis și incendiat, toată lumea privește către alți doi agenți: iubita lui și amantul ei. Serialul este inspirat de evenimente reale.

Premiera: 8 septembrie

Spy Ops

În acest documentar, agenți din diverse servicii de informații, de la MI6 la CIA, ne spun povești despre spionaj, campaniile din Războiul Rece și lovituri de stat.

Premiera: 8 septembrie

Class Act

O biografie fictivă despre Bernard Tapie, un serial în care un muncitor ambițios și perseverent devine una dintre figurile publice controversate ale Franței.

Premiera: 13 septembrie

Freestyle

Un rapper cu un trecut de infractor este în ascensiune și are nevoie de bani pentru înregistrări, așa că pune la cale o vânzare de droguri care l-ar putea costa totul.

Premiera: 13 septembrie

Ehrengard: The Art of Seduction

Un expert în dragoste însărcinat să-l învețe arta seducției pe fiul timid al Marii Ducese se trezește implicat într-un scandal și într-o poveste de dragoste neașteptată.

Premiera: 14 septembrie

Thursday’s Widows

Teresa își găsește soțul și pe cei doi prieteni ai lui morți în comunitatea de lux în care locuiesc. Adevărul și secrete sumbre încep să iasă la iveală în acest serial care te va captiva.

Premiera: 14 septembrie

Inside the World’s Toughest Prisons – Sezonul 7

Jurnalistul și fostul deținut Raphael Rowe experimentează viața în închisorile din Finlanda, Cehia, Indonezia și Insulele Solomon.

Premiera: 15 septembrie

Love at First Sight

Doi străini se apropie în timpului unui zbor spre Londra, dar soarta îi desparte. O reîntâlnire pare puțin probabilă, dar dragostea are căile ei de a sfida destinul.

Premiera: 15 septembrie

Miseducation

După o umilire în public, o influenceriță aspirantă se înscrie la singura facultate care o acceptă și în care speră să-și recâștige statutul social.

Premiera: 15 septembrie

Surviving Summer – Sezonul 2

Summer se antrenează cu prietenele ei pentru competiția națională de surf. O nouă rivală face valuri în apă și printre băieți.

Premiera: 15 septembrie

Hard Broken

O crimă îngrozitoare creează haos într-un grup de prieteni și scoate la iveală iubirile secrete și trădările din spatele vieții lor aparent perfecte. Un serial care te va ține cu sufletul la gură.

Premiera: 20 septembrie

The Black Book

După ce fiului lui i se înscenează o răpire, un diacon îndurerat ia dreptatea în propriile mâini și se răfuiește cu o gașcă de polițiști corupți pentru a-l disculpa.

Premiera: 22 septembrie

Overhaul

Roger, un pilot de curse cu camioane, pierde totul, dar primește o ofertă tentantă și periculoasă: să devină șoferul unei bande de hoți.

Premiera: 27 septembrie

Love is in the Air

O femeie pilot extrem de independentă luptă să-și țină afacerea de familie pe profit, dar se îndrăgostește de bărbatul trimis de șefii mari ca să-i închidă operațiunile.

Premiera: 28 septembrie

Do Not Disturb

După pandemie, un bărbat de vârstă mijlocie își găsește o slujbă la un hotel liniștit, dar niște oaspeți excentrici îi transformă prima noapte într-o aventură nebună.

Premiera: 29 septembrie

Citește și:
Seriale polițiste pe care chiar merită să le vizionezi

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle