Filme și seriale noi de văzut în luna noiembrie 2023 pe Netflix

În luna noiembrie ai ce să urmărești pe Netflix, așa că venim în ajutorul tău cu o listă de filme și seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi.

Iată ce filme și seriale noi nu trebuie să ratezi luna aceasta pe Netflix.

All the Light We Cannot See

Bazat pe romanul omonim distins cu premiul Pulitzer, All The Light We Cannot See este o serie limitată inovatoare, care spune povestea lui Marie-Laure, o tânără nevăzătoare din Franța, și a tatălui ei, Daniel LeBlanc. În încercarea de a salva un diamant legendar din ghearele naziștilor, cei doi fug din Parisul aflat sub ocupație germană. Urmăriți cu îndârjire de un ofițer Gestapo nemilos, care încearcă să pună mâna pe piatra prețioasă pentru sine, Marie-Laure și Daniel își găsesc curând refugiul în St. Malo, în casa unui unchi singuratic, care face transmisiuni radio clandestine ca parte a rezistenței. În acest oraș cândva idilic de pe malul mării, Marie-Laure își întâlnește sufletul-pereche în cea mai neașteptată persoană: Werner, un adolescent genial recrutat de regimul lui Hitler pentru a depista transmisiunile radio ilegale. Cei doi împărtășesc nu numai această legătură secretă, ci și sentimentele de încredere în natura umană și speranțele de viitor.

Împletind abil viețile lui Marie-Laure și Werner pe parcursul unui deceniu, All The Light We Cannot See spune povestea puterii extraordinare a legăturilor dintre oameni, o rază de lumină care ne poate duce la liman chiar și în cele mai întunecate timpuri. Seria limitată cu patru părți regizată de Shawn Levy după un scenariu de Steven Knight le prezintă pe Nell Sutton și Aria Mia Loberti în rolurile lui Marie-Laure în copilărie și, respectiv, în adolescență. Mark Ruffalo interpretează rolul lui Daniel LeBlanc, Hugh Laurie este unchiul Etienne, Louis Hofmann este Werner, Lars Eidinger, Von Rumpel, iar Marion Bailey dă viață personajului Madame Manec.

Premiera: 2 noiembrie

The Killer

După un semi-eșec, un asasin se luptă cu el însuși și cu cei care l-au angajat pe parcursul unei urmăriri internaționale, despre care pretinde că nu are nimic personal. Filmul regizat de David Fincher este bazat pe seria de romane grafice „The Killer” scrisă de Alexis Nolent (a.k.a Matz) și ilustrată de Luc Jacamon și îi are în rolurile principale pe Michael Fassbender, Charles Parnell, Arliss Howard, Sophie Charlotte și Tilda Swinton.

Premiera: 10 noiembrie

The Crown – Sezonul 6, Partea 1

Primele patru episoade (Partea 1) descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare. Ultimul capitol este spus în șase episoade (Partea 2). Prințul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morții mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles și Camilla și începuturile unui nou basm regal odată cu William și Kate. În partea a doua, Ed McVey și Luther Ford vor interpreta rolurile prințului William și ale prințului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toți cei trei actori. A doua parte a sezonului 6 va fi difuzată din 14 decembrie.

Premiera: 16 noiembrie

Hurricane Season

Niște copii găsesc un cadavru plutind într-un canal, iar realitatea violentă din spatele acestei crime oribile scoate la iveală secretele ascunse ale orașului.

Premiera: 1 noiembrie

Locked In

O soră medicală cumsecade vrea să afle secretele din spatele rănilor suferite de pacienta ei comatoasă și descoperă rivalitate amară, infidelitate, trădare și crimă.

Premiera: 1 noiembrie

Mysteries of the Faith

Presupuse posesoare de puteri miraculoase, comorile sacre sunt ținute sub cheie. Descoperă istoria, dar și misterul, acestor relicve catolice într-un documentar fascinant.

Premiera: 1 noiembrie

Till Murder Do Us Part: Soering vs. Haysom

Cine i-a ucis pe părinții iubitei lui Jens Soering în 1985, el sau ea? Acest serial documentar analizează întrebările fără răspuns din jurul acestui caz.

Premiera: 1 noiembrie

Wingwomen

Sătulă de viața de fugar, o hoață expertă decide să se retragă, dar nu înainte de o ultimă lovitură ușoară alături de complicea ei și de o șoferiță îndrăzneață.

Premiera: 1 noiembrie

NYAD

La 60 de ani, sportiva Diana Nyad decide să își îndeplinească visul nebunesc de o viață: să parcurgă înot o distanță de 164 de kilometri, din Cuba până în Florida.

Premiera: 3 noiembrie

Sly

Odată era un nimeni care se uita la filme ca să evadeze dintr-o copilărie grea, acum e legendă la Hollywood. Sylvester Stallone își spune povestea într-un documentar.

Premiera: 3 noiembrie

Cyberbunker: The Criminal Underworld

Documentar despre niște hackeri care au exploatat cele mai întunecate colțuri ale internetului, dintr-un buncăr din era Războiului Rece, într-un orășel din Germania.

Premiera: 8 noiembrie

Escaping Twin Flames

Un cuplu face bani ajutându-i pe oameni să găsească dragostea. În acest documentar, foști adepți dau detalii despre practicile tulburătoare pe care le-au întâlnit.

Premiera: 8 noiembrie

Robbie Williams

După 25 de ani de carieră solo extraordinară, Robbie își amintește de vremurile când era mai tânăr și reflectează asupra vieții petrecute în lumina reflectoarelor.

Premiera: 8 noiembrie

The Billionaire, the Butler and the Boyfriend

Un conflict între cea mai înstărită femeie din lume și fiica ei se transformă într-un scandal național. Află întreaga poveste din acest documentar fascinant.

Premiera: 8 noiembrie

Temple of Film: 100 Years of the Egyptian Theatre

Guillermo del Toro, Rian Johnson și alți cineaști celebri fac o retrospectivă legată de istorica sală Egyptian Theatre din L.A., care revine acum la gloria de odinioară.

Premiera: 9 noiembrie

Best. Christmas. Ever!

După ce soarta le reunește familiile de Crăciun, Charlotte decide să arate tuturor că viața lui Jackie, o veche prietenă, e prea bună ca să fie adevărată.

Premiera: 16 noiembrie

All-Time High

Un escroc care are nevoie urgentă de bani și o femeie cu o avere în criptomonede încep o relație. Este ea ținta visurilor lui sau escrocul este pe cale să fie înșelat?

Premiera. 17 noiembrie

Rustin

Activistul Bayard Rustin a înfruntat rasismul și homofobia, ajutând la schimbarea istorică a drepturilor civile prin orchestrarea marșului spre Washington din 1963.

Premiera. 17 noiembrie

Crime Diaries: The Celebrity Stylist

Un stilist promițător este găsit fără suflare în propria casă, iar un tânăr detectiv are la dispoziție 20 de zile să rezolve cazul. Inspirat de evenimente adevărate.

Premiera: 22 noiembrie

Squid Game: The Challenge

456 de jucători, 4,56 de milioane de dolari, un singur câștigător. Fenomenul renumit la nivel global prinde viață cu jocuri inspirate din serial și provocări noi.

Premiera: 22 noiembrie

A Nearly Normal Family

Viața unei familii aparent perfecte se duce de râpă atunci când o crimă șocantă dovedește că sunt dispuși să facă gesturi disperate pentru a se proteja unul pe celălalt.

Premiera. 24 noiembrie

Last Call for Istanbul

O întâlnire întâmplătoare la aeroportul din New York face ca două persoane căsătorite să aibă parte de o seară plină de distracție, dorință și tentație.

Premiera: 24 noiembrie

Bad Surgeon: Love Under the Knife

Acest serial documentar descrie o mare fraudă din medicina modernă și demască un specialist în chirurgia toracică, faimos pentru realizările lui în medicina regenerativă.

Premiera: 29 noiembrie

Family Switch

În prag de Crăciun, într-o familie se dezlănțuie haosul. După un eveniment cosmic rar, părinții fac schimb de corpuri cu copiii lor adolescenți.

Premiera: 30 noiembrie

Virgin River – Sezonul 5, Partea 2

Mel se acomodează cu un nou ritm al vieții, Jack își dezvoltă afacerea, iar orașul înfruntă noi amenințări, căci în Virgin River secretele încep să iasă la iveală.

Premiera: 30 noiembrie

Citește și:
Cupluri de vedete care s-au despărțit în secret și au surprins pe toată lumea cu anunțul lor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle