Filme și seriale noi de văzut în luna martie 2024 pe Netflix

În luna martie ai ce să urmărești pe Netflix, așa că venim în ajutorul tău cu o listă de filme și seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi.

Iată ce filme și seriale noi nu trebuie să ratezi luna aceasta pe Netflix.

Spaceman

Aflat de șase luni într-o misiune de cercetare solitară la marginea sistemului solar, astronautul Jakub (Adam Sandler) realizează că mariajul său s-ar putea să nu mai reziste până la întoarcerea sa pe Pământ. Disperat să repare lucrurile cu soția sa, Lenka (Carey Mulligan), el apelează la ajutorul unei creaturi misterioase de la începutul timpului, pe care o găsește ascunsă în adâncurile navei sale. Hanuš (dublat de Paul Dano) face echipă cu Jakub pentru a înțelege care au fost greșelile înainte de a fi prea târziu. Filmul, regizat de Johan Renck, este bazat pe romanul Astronautul din Boemia. Din distribuție mai fac parte Kunal Nayyar, Lena Olin și Isabella Rossellini.

Premiera: 1 martie

3 Body Problem

Decizia crucială luată de o tânără femeie în China anilor ’60 reverberează în spațiu și timp până în zilele noastre. În timp ce legile naturii se destramă inexplicabil, un grup strâns de oameni de știință geniali își unesc forțele cu un detectiv cu metode mai neortodoxe pentru a înfrunta cea mai mare amenințare din istoria omenirii. Distribuția serialului (în ordine alfabetică): Jovan Adepo, John Bradley, Rosalind Chao, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong și Jonathan Pryce.

Premiera: 21 martie

SHIRLEY

Pelicula SHIRLEY spune povestea lui Shirley Chisholm, o personalitate politică marcantă, fiind prima femeie de culoare care a făcut parte din Congres și a candidat la președinția Statelor Unite. Filmul este o cronică a campaniei sale prezidențiale îndrăznețe și revoluționare din 1972. Regina King, Lucas Hedges, Michael Cherrie, Dorian Missick, Amirah Vann, W. Earl Brown, André Holland și Terrence Howard fac parte din distribuție.

Premiera: 22 martie

Blood & Water – Sezonul 4

Puleng și Fiks caută să-și continue viețile în ultimul an de liceu, dar trecutul îi face să se înfrunte când descoperă că încă sunt luați în vizor.

Premiera: 1 martie

Furies

O tânără vrea să se răzbune pentru moartea tatălui său și cade în plasa celei care trage ițele lumii interlope pariziene.

Premiera: 1 martie

Somebody Feed Phil – Sezonul 7

În acest serial amuzant, gurmandul Phil Rosenthal cutreieră lumea pentru a descoperi și savura delicii culinare din Dubai, Edinburgh, Kyoto și nu numai.

Premiera: 1 martie

You Are Not Alone: Fighting the Wolf Pack

Acest documentar bazat pe mărturii cheie analizează violul în grup care s-a petrecut în timpul fiestei de San Fermín din 2016 și a declanșat proteste în întreaga lume.

Premiera: 1 martie

Supersex

Bazată pe fapte reale, aceasta este povestea lui Rocco Siffredi, cel care a lăsat în urmă o viață modestă și a ajuns cel mai mare star porno al lumii.

Premiera: 6 martie

The Program: Cons, Cults and Kidnapping

La mulți ani după ce a fost trimisă la școala de corecție, o femeie afectată de experiența trăită dezvăluie în acest documentar corupția și abuzurile din lumea căminelor pentru adolescenți.

Premiera: 6 martie

The Gentlemen

După ce moștenește conacul familiei, aristocratul Eddie descoperă că acesta este sediul unui imens imperiu al marijuanei, iar proprietarii n-au de gând să plece. Un serial de neratat!

Premiera: 6 martie

The Signal

O astronaută dispare, iar apropiații ei caută răspunsuri. Însă cu cât descoperă mai multe, cu atât crește pericolul pentru ei, dar și pentru întreaga planetă. Un serial care va menține în suspans!

Premiera: 7 martie

Damsel

Căsătoria unei tinere cu un prinț fermecător se transformă într-o luptă aprigă pentru supraviețuire atunci când este trimisă ca ofrandă unui dragon care scuipă foc.

Premiera: 8 martie

Young Royals – Sezonul 3 – episoadele 1-5

Hillerska trăiește cea mai mare criză din istoria școlii, iar Wilhelm și Simon au parte de revelații dureroase și iau decizii definitive. Episodul 6 va fi disponibil din 18 martie.

Premiera: 11 martie

Turning Point: The Bomb and the Cold War

Cu relatări de la sursă și acces la personalități importante din toată lumea, acest serial documentar cuprinzător explorează Războiul Rece și consecințele lui.

Premiera: 12 martie

Bandits

Vor reuși acești hoți cu un plan improvizat să se salveze doar prin ingeniozitatea de care dau dovadă și poate cu un pic de noroc? Află din acest serial!

Premiera: 13 martie

24 Hours with Gaspar

Având doar 24 de ore de trăit, un detectiv privat merge pe firul unor indicii derutante, în încercarea de a elucida dispariția prietenului lui din copilărie.

Premiera: 14 martie

Art of Love

O polițistă care lucrează la Interpol descoperă că hoțul de opere de artă pe care îl urmărește este fostul ei iubit, așa că plănuiește să-l prindă în flagrant.

Premiera: 14 martie

Girls5eva – sezonul 3

Fetele din trupa Girls5eva își încep turneul Returnity, în care vor cunoaște noi prieteni, fani și dușmani și vor încerca să recâștige gloria de altădată.

Premiera: 14 martie

Irish Wish

Bărbatul visat de Maddie se va însura peste câteva zile cu prietena ei cea mai bună, dar dorința pe care și-o pune lângă un artefact antic irlandez o va face mireasa lui.

Premiera: 15 martie

The Outreau Case: A French Nightmare

Cazul Outreau: Un coșmar francez e o tragedie judiciară. Acuzațiile de pedofilie contra unei familii scot la iveală adevăruri și mai sinistre. Ițele justiției se încurcă. Merită să urmărești acest documentar!

Premiera: 15 martie

Young Royals Forever

De la casting până la filmarea finală, această ediție specială arată cum distribuția și echipa serialului Vlăstar regal au dat viață poveștii lui Wilhelm și Simon.

Premiera: 18 martie

No Pressure

După ce este păcălită să lase totul baltă pentru a salva ferma bunicii ei, Oliwia, celebra chef de oraș, se îndrăgostește de un frumos fermier cu un secret.

Premiera: 27 martie

Testament: The Story of Moses

Acest serial documentar dramatic este o cronică a remarcabilului Moise, ca prinț, profet și nu numai, din perspectiva teologilor și istoricilor.

Premiera: 27 martie

The Beautiful Game

O echipă de fotbaliști englezi se îndreaptă spre Roma pentru Cupa Mondială a oamenilor străzii. Un film dramatic reconfortant cu Bill Nighy și Michael Ward.

Premiera: 29 martie

The Wages of Fear

Pentru a preveni o explozie catastrofală, o echipă clandestină trebuie să transporte două camioane cu nitroglicerină printr-un deșert periculos în cel mult 24 de ore.

Premiera: 29 martie

Citește și:
Filme și seriale de neratat în luna martie 2024 pe SkyShowtime

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle