Filme și seriale noi de văzut în luna iunie 2024 pe Netflix

În luna iunie ai ce să urmărești pe Netflix, așa că venim în ajutorul tău cu o listă de filme și seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi.

Iată ce filme și seriale noi nu trebuie să ratezi luna aceasta pe Netflix.

Sweet Tooth – Sezonul 3

În acest ultim capitol, Gus și prietenii săi pornesc într-o călătorie nebunească, în speranța că vor găsi leacul pentru Maladie și că vor descoperi adevărul despre hibrizi.
După ce l-au învins pe generalul Abbot în bătălia de la cabana lui Pubba, Gus (Christian Convery), Jepperd (Nonso Anozie), Becky (Stefania LaVie Owen) și Wendy (Naledi Murray) pornesc într-o călătorie spre Alaska în căutarea mamei lui Gus, Birdie (Amy Seimetz), care a încercat să descopere originile misterioase ale Maladiei mortale. Pe drum, li se alătură dr. Singh (Adeel Akhtar), care pare să aibă propriile convingeri periculoase despre Gus și rolul său în reapariția virusului. Între timp, o nouă amenințare apare sub forma lui Helen Zhang (Rosalind Chao), a fiicei sale, Rosie (Kelly Marie Tran), și a ferocilor băieți-lupi, care caută să restarteze nașterea umană și îl consideră pe Gus drept soluția pentru planurile lor. În timp ce navighează pe un teren periculos, Gus și grupul său de prieteni găsesc refugiu la avanpostul din Alaska, unde întâlnesc un nou grup de personaje, printre care Siana (Cara Gee) și fiica ei hibridă, Nuka (Ayazhan Dalabayeva). Timpul pentru a găsi răspunsuri se scurge, alianțele sunt puse la încercare și destinele se împletesc, totul ducând la un punct culminant palpitant, care va determina soarta omenirii și a hibrizilor. Bazat pe seria de benzi desenate de la DC, semnată de Jeff Lemire, Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe îi are ca producători executivi pe Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey, Jr., Amanda Burrell și Linda Moran. Serialul este produs de Warner Bros. Television.

Premiera: 6 iunie 2024

Bridgerton – Sezonul 3, Partea 2

Cei opt membri foarte uniți ai familiei Bridgerton caută dragostea și fericirea în înalta societate londoneză. Un serial inspirat de romanele de succes ale Juliei Quinn. Produs de Shondaland și realizat de Jess Brownell, Bridgerton revine cu un al treilea sezon! Penelope Featherington (Nicola Coughlan) reușește să îl uite în sfârșit pe Colin Bridgerton (Luke Newton) după ce îi aude opinia deloc măgulitoare la adresa ei la finalul sezonului trecut. Oricum, a decis că a sosit timpul să își caute un soț care să îi ofere independența necesară pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown, departe de mama și surorile ei. Din lipsă de încredere, tentativele ei de a reuși pe piața mariajelor eșuează lamentabil. Întors din călătoriile estivale cu un look nou și o doză serioasă de aroganță, Colin constată cu consternare că Penelope, singura care îl apreciase așa cum era, îl tratează acum cu răceală. Din dorința de a-i recâștiga prietenia, Colin se oferă să o inițieze pe Penelope în tainele încrederii în sine, pentru a o ajuta să își găsească un soț în acest sezon. Problema este că, atunci când sfaturile lui încep să funcționeze un pic cam prea bine, Colin trebuie să se lămurească dacă sentimentele lui pentru Penelope se rezumă la prietenie sau merg ceva mai departe. În plus, destrămarea relației cu Eloise (Claudia Jessie), care și-a găsit o nouă prietenă într-un loc cât se poate de neașteptat, complică și mai mult lucrurile pentru Penelope. Din cauza prezenței constante în înalta societate, îi este din ce în ce mai greu să păstreze secretul lui Lady Whistledown.

Episoadele 1-4 sunt disponibile acum, episoadele 5-8, disponibile din 13 iunie

A Family Affair

O tânără (Joey King) este prinsă la mijloc atunci când mama ei (Nicole Kidman) începe o poveste de dragoste surprinzătoare cu șeful ei, care e star de cinema (Zac Efron). O iubire surprinzătoare atrage după sine o serie de consecințe amuzante, cu toții confruntându-se cu complicațiile legate de dragoste, sex și identitate.

Premiera: 28 iunie

The Price of Nonna’s Inheritance

O bunicuță se îndrăgostește de un crai cu intenții dubioase, iar familia ei pune la cale un plan secret pentru a-i proteja viața, dar și moștenirea.

Premiera: 4 iunie

Hitler and the Nazis: Evil on Trial

Acest serial documentar captivant examinează ascensiunea lui Adolf Hitler și a naziștilor, dominația și sfârșitul lor, de dinainte de război și până la procesele de la Nürnberg.

Premiera: 5 iunie

How to Rob a Bank

Acest documentar spune povestea unui rebel carismatic din Seattle-ul anilor ’90, care comite o serie de jafuri bancare fără precedent, desprinse parcă dintr-un film.

Premiera: 5 iunie

Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money

După ce a ieșit din închisoare, Nelma Kodama, renumita traficantă de valută pe piața neagră, își dezvăluie rolul jucat într-un mare scandal de corupție din Brazilia.

Premiera: 6 iunie

Mysteries of the Terracotta Warriors

Mii de războinici din teracotă păzesc mormântul primului împărat chinez. Iată povestea lor, spusă prin intermediul dovezilor arheologice și al unor reconstituiri vivante.

Premiera: 12 iunie

Doctor Climax

În Thailanda anilor ’70, un dermatolog declanșează o revoluție sexuală masivă după ce devine Doctor Climax, un editorialist de presă care sfidează tabuurile.

Premiera: 13 iunie

Joko Anwar’s Nightmares and Daydreams

O colecție compusă din șapte povești șocante imaginate de scenaristul și regizorul Joko Anwar, care ne dezvăluie fenomene SF cu elemente supranaturale.

Premiera: 14 iunie

Miss Night and Day

O femeie care trece prin magie de la vârsta de 20 de ani la cea de 50 obține un stagiu la procuratură, fiind prinsă între două generații și un șef dur.

Premiera: 15 iunie

Agents of Mystery

Șase „agenți ai misterelor” care au o relație bine închegată vin cu o abordare creativă și studiază incidente bizare care nu pot fi explicate științific.

Premiera: 18 iunie

Outstanding: A Comedy Revolution

Ei schimbă lumea, cu fiecare glumă. Explorează istoria, evoluția și impactul comedianților LGBTQ+ în acest documentar amuzant și sincer.

Premiera: 18 iunie

Black Barbie

Descoperă povestea primei Barbie de culoare și rolul esențial jucat de trei femei deschizătoare de drumuri de la Mattel în crearea unei păpuși care să arate ca ele.

Premiera: 19 iunie

The Accidental Twins

Două seturi de gemeni identici schimbați la naștere în Columbia își explorează complicatul trecut și noile identități în acest documentar captivant.

Premiera: 20 iunie

Gangs of Galicia

Odată cu uciderea tatălui ei, o avocată descoperă că acesta avea o viață dublă și vrea să se răzbune infiltrându-se într-un cartel galician și apropiindu-se de șeful lui.

Premiera: 21 iunie

Trigger Warning

O luptătoare dintr-un grup de comando al forțelor speciale se întoarce în orașul natal după moartea bruscă a tatălui și e luată în vizor de o bandă violentă.

Premiera: 21 iunie

Kaulitz & Kaulitz

Celebrii frați gemeni Tom și Bill Kaulitz ne dezvăluie viețile lor private din Los Angeles și Germania. Un reality-show amuzant și intim.

Premiera: 25 iunie

Worst Roommate Ever – sezonul 2

Îți cauți coleg de apartament? Când în viața reală au loc coșmaruri cu escroci, infractori și ucigași, disperarea poate aduce primejdii și chiar moartea în propria casă.

Premiera: 26 iunie

That ’90s Show – Partea 2

Este vara anului 1996. Leia Forman s-a întors în subsolul casei bunicilor, împreună cu prietenii din Point Place. Sunt mai mari cu un an și, poate, mai înțelepți.

Premiera: 27 iunie

Owning Manhattan

Acest documentar revelator analizează universul plin de farmec și adrenalină al afacerilor imobiliarelor cu mize mari din New York, avându-l în centru pe Ryan Serhant.

Premiera: 28 iunie

Savage Beauty – sezonul 2

După fuga șefului de la Benghu Beauty, familia se luptă pentru controlul imperiului, iar fiecare dintre ei se zbate pentru propriul viitor.

Premiera: 28 iunie

Citește și:
Celebrități care și-au dezvăluit cele mai mari regrete din viața lor amoroasă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle